logo

Descomptes i promocions per a sòcies

Workshop sobre Neurociència/Oferta exclusiva sòcies / Associa’t i gaudeix d’un descompte en l’entrada / 3 de novembre


El dia 3 de novembre César González, director a Espanya d’ANE, realitza un Workshop sobre Neurociència a l’Hotel Ayre Roselló de Barcelona. El taller Consciencia con Neurociencia aplicada a procesos de transformación comptarà amb la presència d’Héctor Puche, director d’ANE Colombia i president de la Fundación Budhi.

El preu del taller per al public general és de 129 euros. Les sòcies d’Ade Vallès interessades gaudiran d’un preu especial final de 49 euros, després d’aplicar-se una subvenció especial d’ANE i el codi promocional, exclusiu per a sòcies d’Ade, d’un 30% de descompte adicional de Pimienta Comunicación. El còdi per a sòcies és: ES-ANE-CesarGonzalez. Per a inscripcions i veure el programa cliqueu aquí.

Associa't i gaudeix d’aquesta activitat de coaching, ciència i neurociència contactant la setmana del 23 al 26 d’octubre. Taller especialment recomanat per la socia d’Ade Vallès, Anna Casamián, socia directora de Pimienta Comunicación.
 


CONTACTE:
Anna Casamián. Tel: 639 629 695
Per reservar les teves entrades a preu reduït clicla aquest enllaç i introdueix el codi ES-ANE-CesarGonzalez (EXCLUSIU SÒCIES)