logo

Descomptes i promocions per a sòcies

Formació i coaching de qualitat i amb confiança /10% de descompte per a les sòcies d’Ade Vallès


Fes créixer la teva empresa afavorint el creixement dels teus equips. Els cursos, tallers o jornades de motivació de Confia Consulting, Confia, Management, Coaching y Formación fan realitat aquest lema.
Les empreses amb cor són sinònim de clients satisfets. Formar l’equip i cuidar-lo, enforteix el cor. Podeu provar aquesta fórmula infal·lible pel creixement de la vostra empresa als cursos, la formació in company, els tallers, el coaching individual o grupal i a les jornades de motivació d’equips de Confia Consulting.
Subvencionades per la FUNDAE (abans Fundació Tripartita), són experiències enriquidores, de qualitat i diferents. Si a més sou sòcies d’Ade Vallès, gaudiu d’un 10% de descompte en totes les formacions i intervencions de coaching.
Entre l’ampli ventall de formació de Confia Consulting, destaquen els cursos de: Lideratge per a la excel·lència; Salut emocional i gestió de l’estrès; Gestió del temps, sigues eficaç i El líder-coach. Altres formacions principals són Confia impulsa, capacitació d'equips comercials; Tècniques de venda i tancament; La venda consultiva; Intel·ligència emocional aplicada a la venda i Creativitat i innovació.

CONTACTE: Susanna Artó. 630 928 323. artosusan@confiaconsulting.com. www.confiaconsulting.com