logo

Descomptes i promocions per a sòcies

AdeNetworking, avantatges per les sòcies al sopar de Cerdanyola Empresarial /

30/11 Relaciona't amb Ade i visibilitza el talent femení

 

La sisena Nit de Cerdanyola Empresarial tindrà lloc el 30 de novembre a partir de les 20,30h a l’Hotel Campus de la UAB.
Arriba un any més la Nit de Cerdanyola Empresarial, una trobada del teixit econòmic de Cerdanyola. Presentat com una ambiciosa activitat de Networking, en aquest acte anual que convoca l'Associació Cerdanyola empresarial s’hi donen cita persones empresàries, directives i emprenedores de la indústria, el comerç i la restauració. Des d'Ade Vallès, que hi estarà present, volem afegir-hi el talent femení.
Durant el sopar s'atorga la beca Impuls Rotary a l'Emprenedoria i es lliuren diversos reconeixements a empreses de Cerdanyola, com el que va obtenir el 2016 l’empresària fundadora de l’empresa Trans–Martel, dirigida per la seva filla i sòcia d’ADE Vallès, Alejandra Martel.
Des d’Ade Vallès volem organitzar una taula de dones directives, empresàries i professionals per visibilitzar i reivindicar el pes de la dona en l'àmbit empresarial. Ade hem aconseguit un preu especial de 35 euros per a totes les nostres sòcies. Us podeu inscriure a info@adevalles.cat o directament a admin@aecv.cat, indicant que sou sòcies d'Ade Vallès.
 
  CONTACTEhttp://www.aecv.cat/
Us podeu inscriure a info@adevalles.cat o directament a admin@aecv.cat, indicant que sou sòcies d'Ade Vallès. (EXCLUSIU SÒCIES)