logo

Descomptes i promocions per a sòcies

Century 21/ OFERTA COL·LABORACIÓ LABORAL, recomanada per la sòcia d'Ade Cristina Arróniz


¿Quieres ser emprendedora? ¿Eres emprendedora y quieres completar tu actividad profesional? ¿Quieres hacer negocio y carrera en el sector inmobiliario? ¿Quieres aumentar tus ingresos? ¿Quieres tener flexibilidad horaria y poder compaginar tu vida profesional y familiar? ¿Quieres trabajar en Sant Cugat? Century21, la mayor red inmobiliaria del mundo te da la oportunidad de que todos estos sueños se conviertan en realidad. Hacemos todo lo posible para que seas la mejor ASESORA INMOBILIARIA. Únete a nuestro equipo de ASESORAS INMOBILIARIAS en Century 21 Central Sant Cugat.
CONTACTE:Interesadas enviar curriculum vitae a: c.arroniz@century21.es  CENTURY 21 CENTRAL Passeig Francesc Macià 32 local 08173 SANT CUGAT DEL VALLES Telf: 936 118 020 central@century21.es www.central.century21.es
Formació i coaching de qualitat i amb confiança /10% de descompte per a les sòcies d’Ade Vallès


Fes créixer la teva empresa afavorint el creixement dels teus equips. Els cursos, tallers o jornades de motivació de Confia Consulting, Confia, Management, Coaching y Formación fan realitat aquest lema.
Les empreses amb cor són sinònim de clients satisfets. Formar l’equip i cuidar-lo, enforteix el cor. Podeu provar aquesta fórmula infal·lible pel creixement de la vostra empresa als cursos, la formació in company, els tallers, el coaching individual o grupal i a les jornades de motivació d’equips de Confia Consulting.
Subvencionades per la FUNDAE (abans Fundació Tripartita), són experiències enriquidores, de qualitat i diferents. Si a més sou sòcies d’Ade Vallès, gaudiu d’un 10% de descompte en totes les formacions i intervencions de coaching.
Entre l’ampli ventall de formació de Confia Consulting, destaquen els cursos de: Lideratge per a la excel·lència; Salut emocional i gestió de l’estrès; Gestió del temps, sigues eficaç i El líder-coach. Altres formacions principals són Confia impulsa, capacitació d'equips comercials; Tècniques de venda i tancament; La venda consultiva; Intel·ligència emocional aplicada a la venda i Creativitat i innovació.

CONTACTE: Susanna Artó. 630 928 323. artosusan@confiaconsulting.com. www.confiaconsulting.com