logo

Anna Sisteré Moya

Gerent

Al capdavant de l’herbodietètica Brots tracto amb persones, totes molt diferents i úniques, m’ agrada escoltar per entendre les necessitats de cadascú, poder aconseguir crear una relació de confiança amb els clients, perquè es sentin còmodes parlant d’ allò que els preocupa. A banda de la inquietud de conèixer i aprendre les virtuts que la natura ens ofereix, em mou l’oportunitat d’ajudar als altres.

Brots, un temple del benestar on trobar l’equilibri i ser escoltat. Productes saludables i respectuosos amb el medi ambient

Entrar a Brots, una nova herbodietètica ubicada al passeig Francesc Macià de Sant Cugat del Vallès,  és entrar en un temple del benestar. Dirigida per Anna Sisteré, l’herbodietètica aixeca persiana el 29 de setembre de 2017  amb la clara fiolosofia “d’ ajudar-te a aconseguir l’equilibri entre el físic i l’emocional”.

A banda de ser escoltats, la botiga disposa d’una gran diversitat de productes naturals i ecològics, certificats, que “ens donen la seguretat d’oferir als nostres clients productes saludables i respectuosos amb el medi ambient”.

 

Et cuidem per dins i per fora… Descomptes en cosmètica i productes de dietètica per a sòcies d’Ade

A la nostra botiga trobaràs aliments dietètics, amb règims especials com: sense gluten, sense lactosa, sense sucre, vegans…producte fresc en proteïnes vegetals, complements i suplements nutricionals, olis essencials i vegetals, cosmètica natural… Les sòcies d’Ade Vallès gaudireu d’ un 10% de descompte en cosmètica i d’un 5% en producte dietètic, per cada compra.

Preu de l’oferta: Descomptes per cada compra del 10 i el 5% en productes de cosmètica i dietètica.

Vàlida fins el gener del 2018