logo

Conchita Fernández de la Cruz

Gerent Cafè Bar Tropical

Empresària, amb 20 anys d’experiència dintre del sector d’hostaleria. Estudis de secretariat. Al capdavant del Café Bar Tropical, estic donant continuïtat a l’empresa familiar. El meu equip i jo oferim cada dia el millor de nosaltres a la nostra feina. Hem evolucionat en el temps segons la demanda dels nostres clients per fer del Café Bar Tropical un espai modern, conservant l’essència. Em considero optimista i amb moltes ganes de gaudir de la vida. M’agrada compartir amb la gent que m’envolta.

Un dels establiments de restauració amb més solera de Sant Cugat

Situat a l’avinguda Lluís Companys, 27 de Sant Cugat del Vallès, el Cafè Bar Tropical és un negoci familiar i amb solera que conserva l’essència dels bars d’abans. Regentat per la sòcia d’AdeVallès Conchita Fernández, aquest establiment de restauració presumeix de ser un dels més antics de Sant Cugat. Les últimes quatre dècades ha estat l’espai de trobada de la gent del poble. Amb nous aires al passar dels pares a la filla, el Cafè Bar Tropical ha esdevingut sobretot un punt de referència en les cafeteries de qualitat, si bé ha sabut conservar la personalitat. Els caracteritza el servei ràpid i proper.

 

Vine a conèixer el nostre local; primer esmorzar gratuït per a les sòcies d’Ade Vallès

Tasta els nostres esmorzars personalitzats i el nostre menú diari molt casolà, en un establiment de Sant Cugat amb encant.  Si ets sòcia d’Ade Vallés et convidem al teu primer esmorzar al nostre local.  Us volem conèixer!

Preu de l’oferta: gratuït

Vàlida durant tot el 2018