logo

Karina Varela García

Empresària i CEO KarinaVarela.com

Sóc dietista i coach en nutrició conscient. Com a dona emprenedora i empresària, em defineix l’entusiasme i la capacitat de comunicar. Em considero una persona empàtica i molt agraïda. Davant de qualsevol repte i dificultat, tinc tendència a insistir i perseverar.  Al capdavant de Karinavarela.com, acompanyo a les persones que volen canviar els seus hàbits d’alimentació i salut, aconseguint que creguin en elles mateixes.

 

 

El canvi real i definitiu dels hàbits d’alimentació i salut

Som el que mengem. Si voleu canviar d’hàbits i millorar la vostra salut heu de saber que no hi ha fòrmules màgiques, però sí professionals que us poden ajudar.  La dietista Karina Varela uneix els seus coneixements en nutrició i en emocions per acompanyar a totes aquelles persones que volen canviar de forma real i definitiva els seus hàbits alimenticis. En aquest acompanyament, es potencia l’autoconeixement de les emocions  que  provoquen els aliments. Varela treballa tant els principis bàsics de la diètica com la presa de consciència d’aquestes emocions.  “Sóc el pont –explica– entre el que la persona és ara mateix i el que vol esdevenir. La meva feina consisteix en fer-ho possible, en què creguin en elles mateixes per aconseguir ser com volen, sense fòrmules màgiques”.

 

Un programa de nutrició personalitzat i adaptat a les teves necessitats

Com a coach en nutrició conscient, t’ofereixo un programa personalitzat, estructurat i planificat, adaptat a les teves necessitats. Obtindràs un coneixement millor de tu mateix i adquiriràs consciència de la teva relació amb el menjar i el cos. Apendràs a convinar aliments perquè sumin i no restin energia.

Allibera’t dels bloquejos emocionals, mentals i fisics que t’impedeixen viure en pau i llibertat amb el teu cos. Permet que sigui el pont entre la persona que ets avui i la que seràs demà.

Preu de l’oferta: consulteu pressupost

Vàlida durant tot el 2018