logo

Lluïsa Espín Pérez

Cofundadora Espais By Anna Balagué & Lluïsa Espín

Em defineixo com a una persona amb empenta, bona comunicadora, entusiasta, positiva, resolutiva i amb bones dots socials. Mare de dos fills magnífics, esposa, filla i germana i una enamorada de la vida, dels petits detalls i de la natura. Em vaig retrobar amb la verdadera Lluïsa en el dur procés de recerca d’una nova feina: recuperada l’autoestima vaig contribuir en la creació de l’Associació Wise People Sant Cugat, per a persones de més de 45 anys en recerca de feina i vaig fundar, juntament amb la meva amiga Anna Balagué, Espais by  Anna Balagué i Lluïsa Espín.

La solució per a persones que no tenen temps

Les sòcies i fundadores d’Espais by Anna Balagué i Lluïsa Espín, una firma especialitzada en l’ordre, l’organització i l’interiorisme d’espais, s’autoanomenen “solucionadores de problemes”. No només perquè posen en ordre qualsevol espai, des d’un armari, un traster, una casa sencera o un bloc d’oficines, sinó perquè sovint les contracten per una actuació concreta i acaben fent-se càrrec de tot el que ens amoïna a la llar o a l’empresa.  La cartera de serveis està sempre en expansió: fan interiorisme, de personal home shoper, canvis d’armari de temporada o gestió de mudances a més d’ambientació per a fires. La creativitat no té límits i, per aplicar-la, compten amb un equip de personal especialitzat i el seu bon fer. Espais és la solució per a les persones que valoren l’ordre i l’estètica a les cases i als seus llocs de feina i que, sovint, no tenen temps.

 

Organitzar i personalitzar amb estil

Tots tenim gustos i estils de vida diferents, per això el nostre objectiu és que trobis la solució que s’adapti més bé a les teves necessitats i que puguis gaudir de la teva llar i treballar amb més comoditat. T’oferim ordre i organització en tot tipus d’estances amb problemes d’espai, armaris i vestidors i en papers, arxius, informes i catàlegs en despatxos oficines i estudis.

Preu de l’oferta: Consulteu pressupost

Vàlida tot l’any 2018