logo

Lorena Mármol Ramírez

CEO & Founder Lena

Emprenedora i innovadora en el camp de les Relacions Públiques (RRPP) i el màrqueting. Apassionada en comunicació i Intel·ligència Emocional. Crear i construir són els pilars del meu dia a dia; la honestedat i l´esforç, els valors que m´impulsen. Enèrgica i amb una alta empatia, m´agrada ajudar a les persones en el seu creixement personal i professional. La meva frase és: Dóna’m un motiu i et crearé un univers.

 

Una comunitat entre dones per créixer i evolucionar

Dona un gir 360º a la teva vida! Lena és una comunitat de dones on aprendre, aportar coneixements, relacionar-se i evolucionar Des del portal s’incentiva el creixement personal i professional de totes les dones. Hi trobaràs les millors professionals i les millors empreses a més d’eines innovadores per assolir l´èxit que tan desitges. Una comunitat i un món de relacions femenines que contribueix a tenir una vida i un entorn més ple i feliç.

Entrevista i tres articles per a sòcies d’Ade Vallès

L’entorn digital Lena t’ofereix una entrevista gratuïta per publicar al blog de www.lena360.com i a les xarxes socials de la comunitat . Aquesta oferta, gratuïta i exclusiva per a sòcies d’Ade Vallès, inclou la publicació de tres articles, signats per vosaltres, sobre la vostra activitat o bé que facin referència al món femení. Una oportunitat per difondre projectes i compartir reflexions.

Preu de l’oferta: gratuïta

Vàlida durant tot el 2018