logo

Montsant Aleu Pujol

Coach Transformacional

Amb moltes ganes d’aprendre i créixer com a persona en totes les àrees de la vida. Aquesta frase defineix com sóc tant com els meus actes.   Malgrat tenir una feina ‘segura’ vaig decidir emprendre i crear la meva pròpia empresa de Serveis de Coaching. M’encanten els canvis, ja que són els promotors de grans creixements. A l’empresa Andetium i com a Montsant Aleu Coach, finalment, puc servir a les persones tal com es mereixen i sento, cosa que la meva anterior ocupació no em permetia fer.

Acompanyament que transforma la vida personal i professional

L’empresa Andetium té dues vessants: per una banda ofereix serveis de consultoria i, per l’altra, serveis de coaching. Com a responsable de la part de serveis de Coaching, Montsant Aleu assumeix la missió d’acompanyar a les persones perquè, amb aquest acompanyament, puguin eliminar bloquejos i creences limitants, transformant així, la seva vida tant personal com professional. Des del departament  de coaching, Andetium ofereix serveis relacionats amb la salut física i mental, com també serveis de coaching per empreses.

 

Servei de Coaching one-to-one

Perquè la nostra empresa o nosaltres mateixos no evoluciona com voldriem? Andetium t’ofereix quatres sessions individuals de coaching per Skype o presencials. En aquestes sessions, determinarem quines són les Prioritats de Vida de la persona i planificarem un pla d’acció relacionat en aquestes Prioritats. Les sessions també poden servir per eliminar bloquejos que impedeixen l’evolució de l’empresa o de la persona.

Preu de l’oferta: 297 euros

Vàlida durant tot el 2018