logo

Susanna Arto Corbella

Directora General Confia Consulting

Coach directiva i empresarial,  ensenyo habilitats directives i sóc experta en intel·ligència emocional i motivació. Terapeuta gestalt i sistèmica, tinc una àmplia experiència en Recursos Humans d’empreses, negocis i estratègia. He estat directiva en banca durant quinze anys.  Dirigeixo Confia Consulting, un equip de professionals experts en assessorament, coaching i formació a empreses i emprenedors

Assessorament, lideratge i formació

Confia Consulting és un equip de professionals experts en el desenvolupament del talent i en la motivació de les persones. Amb una àmplia experiència en negoci, estratègia i eficàcia, faciliten que els clients liderin el seu negoci i el seu projecte cap a l’èxit, aconseguint un alt valor afegit.

 

 

Formació i coaching de qualitat i amb confiança. 10% de descompte per a les sòcies d’Ade Vallès

Fes créixer la teva empresa afavorint el creixement dels teus equips. Els cursos, tallers o jornades de motivació de Confia Consulting, Confia, Management, Coaching y Formación fan realitat aquest lema.

Les empreses amb cor són sinònim de clients satisfets. Formar l’equip i cuidar-lo, enforteix el cor. Podeu provar aquesta fórmula infal·lible pel creixement de la vostra empresa als cursos, la formació in company, els tallers, el coaching individual o grupal i a les jornades de motivació d’equips de Confia Consulting.

Subvencionades per la FUNDAE (abans Fundació Tripartita), són experiències enriquidores, de qualitat i diferents. Si a més sou sòcies d’Ade Vallès, gaudiu d’un 10% de descompte en totes les formacions i intervencions de coaching.

Entre l’ampli ventall de formació de Confia Consulting, destaquen els cursos de: Lideratge per a la excel·lència; Salut emocional i gestió de l’estrès; Gestió del temps, sigues eficaç i El líder-coach.

Altres formacions principals són: Confia impulsa, capacitació d’equips comercials; Tècniques de venda i tancament; La venda consultiva; Intel·ligència emocional aplicada a la venda i Creativitat i innovació.

Preu de l’oferta: 140 euros hora per a sòcies d’Ade Vallès. 145 euros més IVA hora per a no sòcies. 10% de descompte a les associades.

Vàlida fins el 30 de juny de 2018