L’empresària Marisol de la Orden, especialitzada en comunicació empresarial, imparteix un monogràfic per vèncer la por a les presentacions i exposicions de projectes

La comunicadora Marisol de la Orden impartirà el segon monogràfic del curs d'Ade Vallès

La comunicadora Marisol de la Orden impartirà el segon monogràfic del curs d’Ade Vallès

Parlar en públic és part del dia a dia laboral de dones directives, empresàries i professionals. En una entrevista recent de la sèrie Donasses, de l’Institut català de les Dones (ICD), la consultora Anna Mercadé valorava el lideratge femení i en destacava que “som molt bones comunicadores i tenim habilitats socials excel·lents”. Ara bé, qui no ha sentit pànic a l’hora de fer una presentació o li ha tremolat la veu quan ha hagut d’exposar un projecte?

Expressar-se bé en públic és una assignatura pendent per a moltes dones professionals que, en més ocasions que les desitjables, han d’afrontar el repte de fer-se escoltar en auditoris majoritàriament masculins. Les tècniques de l’oratòria, per sort, es poden aprendre i seran de gran utilitat en la nostra vida professional, tant per reunions de treball com per conferències. L’Associació de Directives, Empresàries i Dones professionals del Vallès, Ade Vallès, dedica el segon monogràfic per a professionals del curs 2016/17 a la comunicació. La sessió, de caràcter pràctic, s’impartirà el divendres 11 de novembre al Parc Tecnològic del Vallès (Cerdanyola).

MAI ÉS TARD PER APRENDRE ESTRATÈGIES DE COMUNICACIÓ EMPRESARIAL

L’empresària Marisol de la Orden, assessora en comunicació i sòcia d’Ade Vallès, ensenyarà tècniques per expressar-se correctament en públic i ajudarà l’alumnat –les píndoles formatives d’Ade Vallès estan obertes a homes i dones professionals– a dominar-les. Col·laboradora d’Onda Cero , de Ràdio Terrassa i Ràdio Sant Cugat, de la Orden s’ha especialitzat les dues últimes dècades en configurar estratègies comunicatives perquè “les empreses estiguin presents al mercat, adquireixin notorietat i donin credibilitat a la marca. En definitiva, ‑afegeix‑ perquè es conegui la seva activitat professional de la forma més efectiva”. Com diu el refrany, mai és tard per aprendre’n.


Adeformació: Oratòria en femení. Com parlar en públic i fer-se escoltar ? 

Aprendre a comunicar, monogràfic per millorar les habilitats comunicatives de directives, empresàries i dones professionals.

Lloc: Parc Tecnològic del Vallès – Centre d’Empreses de Noves Tecnologies (Avinguda Parc Tecnològic, 3. Cerdanyola del Vallès)

Dia: Divendres, 11 de novembre.

Hora: De 9.30 a 13 hores

Professorat: El curs estarà impartit per l’assessora en comunicació Marisol de la Orden i el coach, expert en intel·ligència emocional i Pnl, Nacho Toro.

Preu: 15 euros. Gratuït sòcies d’Ade Vallès

Inscripcions obertes a través d’ info@adevalles.cat.


Més informació:

Marisol de la Orden, sòcia d’Ade Vallès

Assessora en comunicació des de l´any 1995, especialitzada en estratègies comunicatives per a empreses. Diplomada en Relacions Públiques (RRPP) per la Universitat de Barcelona (1989); col·laboradora a Onda Cero de Terrassa, Radio Terrassa i Radio Sant Cugat, de la Orden també ha estat presentadora a Canal Terrassa Vallès Televisió i coordinadora i redactora de les revistes corporatives Impulso (Mètode Lenoarmi), Rusc Informació (ATHC Club Hockey de Terrassa) i Essential Baby- Baby Einstein ( Essential Minds) i blogs diversos.

El coach Nacho Toro, que col·labora amb de la Orden en el monogràfic d’Ade Vallès, està especialitzat en acompanyar Pimes per aconseguir una quota de clients segura.

Ade Vallès:

Ade Vallès, entitat fundada l’any el 2012 i amb seu al Parc Tecnològic del Vallès (Cerdanyola) agrupa a professionals i empresàries de la comarca i té com a principal objectiu fer visible el talent femení en l’àmbit empresarial i laboral, fomentar  xarxa entre dones empresàries del territori i crear sinèrgies amb altres institucions per fer sentir la veu de les dones en consells d’administració i al capdavant d’empreses . L’associació està presidida per la directora de la consultoria MIT, Blanca Moreno, i en són vicepresidentes l’empresària de Sant Cugat, Mònika Blasco (Market Development) i la directiva de Sanitas Sabadell, Eva Fontanet.