La trobada, oberta a directives, empresàries, emprenedores i dones professionals del Vallès, se celebra divendres 15 a l’Hotel QGat i inclou una sessió de netwoorking dirigida per tal d’afavorir l’establiment de sinergies i la cooperació empresarial

unnamed

A partir del convenciment que la cooperació empresarial suposa una oportunitat de creixement i en el marc d’establir sinergies entre entitats, l’Associació de Dones Directives, Empresàries i Professionals del Vallès, Ade Vallès, celebrarà divendres vinent el tradicional sopar abans del descans d’estiu amb la Xarxa d’Emprenedors de Terrassa, XET. La trobada tindrà lloc a l’hotel QGat el divendres 15 de juliol i serà la primera vegada que es realitza conjuntament amb una altra associació.

Ade Vallès, amb seu al Parc Tecnològic del  Vallès de Cerdanyola,  representa les dones empresàries, emprenedores, directives i professionals de les comarques del Vallès. A banda de donar visibilitat al lideratge femení en l’àmbit empresarial i dotar de veu pròpia les dones professionals del territori, l’Associació té com a principal objectiu afavorir l’establiment de relacions i contactes entre iguals.

Per aquest motiu, la convocatòria del sopar d’estiu s’ha obert a les sòcies de la Xarxa Xet de Terrassa. La xarxa agrupa a persones amb inquietuds empresarials, des de les que inicien un projecte emprenedor a les que han consolidat empresa, ubicades a la cocapital vallesana.

 Ade Vallès espera que el sopar d’estiu, en què predomina el component lúdic, sigui el marc idoni per intercanviar idees i experiències entre les sòcies d’ambdues entitats i ampliar la xarxa de contactes. La cita s’iniciarà amb una sessió de Netwoorking dirigit per afavorir la coneixença entre les empresàries i emprenedores de les dues associacions, ja siguin sòcies o simpatitzants. Després del sopar, hi haurà un espai de trobada a la terrassa Chill Out de l’Hotel, amb música i copa.

————————————————————————————————–

Sopar d’Estiu d’Ade Vallès i XET

Networking de dones empresàries, emprenedores, directives i  professionals del Vallès.

Dia i hora: divendres 15 de juliol, a les 20 hores

Lloc: hotel QGat (Av. de la Via Augusta, 51. 08174 Sant Cugat del Vallès)

Preu: sòcies: 20 euros / simpatitzants i amigues: 25 euros

Nº de compte: ES5830250014061400022893 

Per assistir al sopar cal enviar prèviament el justificant de pagament al correu info@adevalles.cat , junt amb l’elecció del primer plat. Podeu consultar el menú aquí.

 BUFFET BOEHRINGER