L’Associació de Directives, Empresàries, Emprenedores i Dones Professionals del Vallès, ADE Vallès, dóna suport al congrés Finances en femení. Dones. Negocis i Diners, que organitza la consultoria Renata Moitinho Bussines&Finances  el dia 18 de novembre a Sant Cugat del Vallès. 

Renata Moitinho, sòcia d'Ade Vallès, impulsa el congrés

El divendres 18 de novembre se celebra a Sant Cugat el debat FinenFem, Finances en femení. Podria ser un esdeveniment més, dels molts que omplen les agendes empresarials, si bé hi ha, en opinió d’Ade Vallès, un element que el fa especial. La introducció de la perspectiva de gènere quan es parla de finances és inusual, perquè, tradicionalment, han estat considerades un camp d’homes.

En la sessió de Sant Cugat intervindran ponents i expertes de sectors tant diferents el neuromarqueting, el màrqueting, l’educació o les finances. Entre aquestes, ho farà la consultora financera Renata Moitinho, que és la impulsora del congrés. Moitinho va impartir la primera formació d’ADE , durant la qual va proposar un canvi de mentalitat davant dels diners com a fórmula d’empoderament de la dona empresària.

Des d’Ade Vallès, associació que agrupa directives, empresàries i dones professionals de sectors molt diferents, entre les finalitats de les quals està la de visibilitzar les dones amb responsabilitats de lideratge i combatre la segregació vertical a les empreses, l’anomenat sostre de vidre, recomanem l’assistència a l’acte. Les sòcies d’Ade Vallès tenen a més un descompte en l’entrada si reserven abans del dia 1 de novembre.

La gestió financera és un bàsic de l’empresa, i tenir clar aspectes com ara definir una bona política de preus o les condicions de pagament pot ser la fina línia entre l’èxit i el fracàs del negoci, amb independència que es delegui la gestió. El congrés està ideat per a petites i mitjans empreses, en especial les liderades per dones si bé el públic és mixt, que “precisin afrontar els negocis i les finances amb decisió, que vulguin incrementar els seus ingressos i els calguin eines pràctiques per fer-ho”, explica Moitinho. En la sessió de Sant Cugat, es cedirà a més la veu a aquestes petites i mitjanes empreses.


 

Finanzas en femenino FINenFEM

Congrés per a petites i mitjanes empreses, en especial les liderades per dones.

Lloc: Sant Cugat Bussines Park (Avinguda de la Via Agusta, 15-25. Sant Cugat del Vallès)

Hora: De 10 a 15 hores

Preu: 10-15 €, descompte d’1.50 euros per a sòcies d’Ade Vallès si es reserva abans del dia 1 de novembre.

Aforament limitat

Més informació: Sobre Renata Moitinho, sobre el congrés i per a inscripcions