El Women 360⁰ Congress organitza el 18 d’abril el Congrés Tecnologia i Salut, que en l’edició 2018 aborda la Transformació digital de les empreses i la Tecnologia per a l’atenció a les persones. Les sòcies d’Ade Vallès disposen d’un codi de descompte per les entrades, en virtut de la col·laboració entre Ade Vallès i Women 360⁰ Congress


La innovació tecnològica està revolucionant les ciències, la salut i la medicina. Cada any s’incorporen nous descobriments i aplicacions d’autogestió de prevenció de la salut que permeten millorar la qualitat de vida de les persones. La tecnologia proporciona nous recursos tant als professionals de la salut com als usuaris, que cada vegada són més conscients de la necessitat de la prevenció.

El Congrés Tecnologia i Salut sorgeix de l’interès de les seves promotores, el Women 360 Congres, per les aplicacions tecnològiques en la salut i en especial en aquelles que incideixen en el benestar de les dones. L’edició 2018 del Congres Salut i Tecnologia, estarà centrada en la transformació digital de les empreses del sector de la salut i en les innovacions en tractaments digitals. Un dels objectius del Congrés es posar en valor l’aportació de les dones expertes en innovació tecnològica per a la salut i la medicina.

——————————————————————————-

Al fòrum, estructurat en dues taules rodones, intervenen professionals de reconegut prestigi nacional i internacional. Aquests són alguns dels ponents:

Genís Roca – Soci President de RocaSalvatella

Guayente Sanmartin – directora general de negoci d’HP Impressió gran format Gas Natural Fenosa

Neus Delgado – Vicepresidenta IBM- Caixabanck

Raimon Cortada – CEO VITAE Natural Nutrition

Ester Sarquella – Business Development Director for Digital Health of Tunstall Dr. Frederic Llordachs – Fundador Doctoralia

Dra. Mireia Sans – Presidenta de la secció de Metges de @ e-Salut del COMB

Elisabeth Izquierdo – Cap Telecomunicacions Parc de Salut Mar

Joan Calduch – Tresorer del COFM i membre del Consell de Col·legis Farmacèutics de Catalunya.

El debat estarà moderat pel Dr. Francesc García Cuyàs i la Dra. Marina Geli

El congrés té la col·laboració de Gas Natural Fenosa, la Fundació Tic Salut i la Societat Catalana de Salut Digital, entre altres entitats. Des d’Ade Vallès col·laborem en la seva difusió.


ADE recomana: Congrés Tecnologia i Salut 
La tranformació digital de les empreses i la tecnologia aplicada a l’atenció de les persones

Dues Taules rodones amb professionals de primer ordre

Dirigit als sectors de la medicina, l’empresa, la salut i la societat.

Quan: Dimecres, 18 d’abril de 2018. De les 8.30 a les 14.30 hores.

Lloc: Auditori Gas Natural Fenosa, Plaza del Gas, 1, Barcelona. Auditori Gas Natural Fenosa

Preu: 35 euros. Les sòcies d’Ade Vallès tenen el còdi de descompte TECWOMEN2018. Inscripcions cliclant en aquet enllaç