L’experta en recursos humans i gestió de talent, Cristina Arróniz, directora d’Arroniz Consulting i sòcia d’Ade Vallès, imparteix el curs Com buscar i atreure col·laboradors per la teva empresa. El monogràfic tindrà lloc el divendres 20 d’abril, al Centre de Formació ESEC de Sabadell.

“Les empreses necessiten professionals amb talent, motivats, compromesos i amb sentit de pertinença.”, sostè Cristina Arróniz, en un article publicat al Tot Sant Cugat sobre recursos humans i negoci. Trobar aquests professionals i envoltar-se del millor equip no sempre resulta fàcil. Al curs per a persones emprenedores Com buscar i atreure col·laboradors per la teva empresa, Arròniz compartirà les últimes tendències per a seleccionar els millors professionals.

El curs és de caràcter pràctic i està pensat per persones que tenen negoci propi o encapçalen una empresa i per a professionals.  Forma part de l’oferta formativa d’Ade Vallès, Associació de Dones Directives, Empresàries i Professionals del Vallès, per a empoderar les dones al món empresarial i s’imparteix a ESEC, centre amb qui Ade Vallès té un conveni de col·laboració.

………………………………………………………………………………………………………………………….

ADE Formació:
Com buscar i atreure col·laboradors per la teva empresa
Coneix les últimes tendències per a seleccionar als millors professionals

Amb l’experta en recursos humans Cristina Arròniz

…………………………………………….

Continguts del monogràfic:

  • Descripció del perfil del col·laborador ideal
  • Redacció d’ofertes atractives per captar col·laboradors
  • Principals fonts de reclutament
  • Com fer una entrevista al possible col·laborador
  • Com integrar al col·laborador a la teva empresa

……………………………………..

Lloc: Centre de Formació ESEC ( Carrer de la Concepció , 40. Sabadell)
Quan: Divendres, 20 d’abril de 2018
De les 10 a les 12 hores del matí.
Preu: Gratuït sòcies d’Ade Vallès, 5 euros empreses vinculades a ESEC i 10 euros per a persones emprenedores, directives i empresàries.
Inscripcions obertes a info@adevalles.cat o clicant en aquest enllaç
………………………………………

Amb la col·laboració de :

 

 

 

………………………………………

La directora d’Arroniz Consulting i sòcia d’Ade Vallès, Cristina Arróniz és consultora experta en Recursos Humans i Gestió del Talent; Executive Talent Recruiter; Formadora experta en selecció de personal i Recruitment 2.0 i Psicòloga especialista en RH.