Empresàries, directives i dones professionals del Vallès tindran tot el protagonisme en la trobada més lúdica d’Ade Vallès, amb la presentació de la pàgina web i de les noves associades el darrer any. El sopar d’estiu tindrà lloc dimecres 21 a l’Hotel QGat, just després de la Junta Anual de l’Associació.

Preparades, creatives i amb talent. Així són les sòcies d’Ade Vallès, una associació sense ànim de lucre de directives, empresàries i dones professionals que lideren projectes. Donar visibilitat al lideratge femení i vincular la imatge de la dona a temes professionals i empresarials va ser un dels motius fundacionals d’Ade. Amb aquesta filosofia, l’entitat acaba de renovar la web de l’associació i volem que les dones directives, empresàries i professionals agafin tot el protagonisme al sopar d’estiu. Decidides a tenir visibilitat!

La trobada d’estiu se celebrarà a l’Hotel QGat el dimecres 21 de juny, a les 21 hores, just després de la Junta Anual de l’Associació. Les inscripcions per l’esdeveniment, així com l’abonament del cost del sopar, es poden realitzar a través d’una plataforma digital fins el dia 20 de juny, a les 14 hores. Les places són limitades. El preu del sopar és de 27 euros per a sòcia i 39 per a simpatitzants.

——————————————————————————————————————————————-

ADE networking: Sopar d’Estiu d’Ade Vallès

Networking de dones empresàries, emprenedores, directives i  professionals del Vallès. Trobada anual d’estiu d’Ade Vallès

Lloc: Hotel QGat (Av. de la Via Augusta, 51. 08174 Sant Cugat del Vallès)

Quan: Dimecres, 21 de juny. A les 21 hores

Preu: 27 € sòcies d’Ade Vallès; 39 € simpatitzants i dones emprenedores de la comarca.

Aforament limitat

Inscripcions i pagament clicant a  formulari de sòcies o a formulari de simpatitzants i amigues fins el 20 a de juny, a les 14 hores

En el formulari cal escollir del menú el segon plat.

———————————————————————————————————————

Ade Vallès, entitat fundada l’any el 2012 i amb seu al Parc Tecnològic del Vallès  (Cerdanyola) agrupa a professionals, directives i empresàries de la comarca i té com a principal objectiu fer visible el talent femení en l’àmbit empresarial i laboral així com crear sinergies entre dones professionals. Les formacions inclouen un espai networking per tal que les persones participants tinguin ocasió de conèixer-se i presentar els seus respectius projectes.