L’Associació de Dones Directives, Empresàries i Professionals del Vallès, Ade Vallès, us convida a la presentació a Sabadell de la nostra missió i projecte. L’acte de networking, que té el suport del departament de Promoció Econòmica de Sabadell, tindrà lloc el dia 22 de febrer, a les 19 hores, al Casal Pere Quart de Sabadell. Les inscripcions per participar a la trobada ja estan obertes.  

Ade Vallès som dones que, al capdavant de negocis, liderem els nostres propis projectes professionals o bé, dirigim àrees i equips en corporacions del Vallès. Dones professionals que vam decidir emprendre i que reivindiquem el nostre paper a la societat com a empresàries.

A Ade Vallès estem convençudes que, amb la nostra unió, s’amplia la nostra veu i la capacitat d’influència. Amb actes i presentacions com la del dia 22 a Sabadell, establim vincles de col·laboració entre les professionals del territori i creem espais de trobada on compartir inquietuds o generar negoci.

Amb la nostra tasca, multipliquem l’oferta de formació destinada a dones directives, empresàries i professionals; establim sinergies amb altres associacions i institucions, participem i facilitem l’accés a congressos i trobades… tot, amb l’objectiu superior de fer visible el talent, l’emprenedoria i l’empresariat femení.

 


Si ets dona professional, empresària o directiva, vine a fer networking amb dones com tu de Sabadell i de la resta de la comarca. Descobreix l’equip d’Ade Vallès, associació fundada fa cinc anys i amb seu al Parc Tecnològic del Vallès.

La presentació d’Ade Vallès a Sabadell comptarà amb la participació de Las histórias de Sofia, una entitat solidaria, impulsada per dones, que dona suport a famílies amb infants malalts. La seva tasca ens va arribar al cor i des d’Ade Vallès, contribuïm a la seva difusió.


Anem a Sabadell, ens hi acompanyeu?

……………………………………..

LlocCasal Pere Quart de Sabadell (Carrer de Lacy, 11, Sabadell)
Quan : Dijous, 22 de febrer de 2018
De les 19 a les 21 hores.
Preu: Gratuït socies d’Ade Vallès i dones directives, empresàries, professionals i emprenedores de les dues comarques del Vallès.
Inscripcions obertes clicant aquí.

……………………………………..

Amb la col·laboració de: