La sisena nit de Cerdanyola Empresarial, celebrada el 30 de novembre a l’Hotel Campus de la UAB va congregar a 300 persones del teixit empresarial, econòmic i comercial de Cerdanyola del Vallès. L’Associació de Dones Directives, Empresàries i Professionals, Ade Vallès, amb seu al Parc Tecnològic d’aquesta ciutat, vam estar-hi representades per la nostra presidenta Mònika Blasco (Market Devolupment i La Original) i la vicepresidenta Conchita Fernández (Bar Tropical).

Visibilitzar el paper de la dona en càrrecs de comandament i en l’entorn empresarial ha estat un dels objectius fundacionals d’Ade Vallès, entitat que aquest 2017 ha complert 5 anys. Entre les persones assistents, es trobaven les empresàries Alenjandra Martel (Trans-Martel) i Nilza-Stèlia Machatine (Stel, Serveis Administratius), sòcia veterana d’Ade Vallès, la primera i nova incorporació, la segona. Com acostuma a dir la presidenta d’Ade, “juntes som més fortes”. Un cop més ho hem demostrat, en aquesta ocasió, al sopar de Cerdanyola Empresarial.

Durant la Nit cerdanyolenca es van lliurar diversos reconeixements a empreses locals, a star-ups i a projectes innovadors, en categories com el premi a la internacionalització, a més de la Beca Rotary Club per a emprenedors. En aquest enllaç a la notícia publicada al web de Cerdanyola Empresarial podeu consultar els premiats així com la seva trajectòria. Tots els beneficis recollits durant la nit es destinen aquest any a l’Associació Fadam, d’investigació del càncer infantil. El promotor d’aquesta entitat solidaria, Antonio Manzanares va recollir el donatiu junt amb el doctor Sánchez de Toledo, Català de l’any i cap del servei d’oncologia de l’hospital materno-infantil de la vall D´Hebron.