El divendres 2 de març, es celebra a Barcelona la 8a edició de Gettingcontacts Woman. Com en anys anteriors, Ade Vallès organitzem una delegació per participar-hi. Sòcia d’Ade, vine amb nosaltres i beneficia’t amb un important descompte en l’entrada al congrés.

El GcttingContacts Woman és un espai de trobada que vol generar negoci, promoure i potenciar l’esperit de cooperació entre dones empresàries i emprenedores. La 8a edició del congrés està centrada en la Transformació digital, la innovació i la competitivitat de les empreses liderades per dones.

Al 2017, Ade Vallès va estar-hi representada per una desena de sòcies que van valorar la jornada com a molt profitosa. En total, 89 empresàries d’arreu de Catalunya van participar en l’edició de 2017.

 

Els objectius de la jornada de 2018 són, segons l’organització:

  • Generar reunions qualitatives entre dones empresàries i directives.
  • Enfortir les xarxes de contactes d’empreses.
  • Generar noves oportunitats de negoci, a partir d’entrevistes per interessos.
  • Atraure empresàries d’altres zones i obrir les portes a nous projectes.
  • Millorar la seva xarxa, trobar nous clients-es i proveïdors-se.
  • Trobar noves sòcies i projectes.
  • Trobar potencials inversores.

 

Els sectors destacats en participació són (també segons dades de l’organització): Tecnologia i transformació digital; I commerce, webs, Apps; Xarxes socials i comunitats professionals; Esport, salut i wellness; Serveis d’alt valor afegit; Turisme i experiències; Indústria, enginyeria, I O T; Logística i nova distribució i Exportació i distribució


El teu projecte empresarial encaixa en aquests àmbits i objectius? Envia un correu a info@adevalles.cat i apunta’t a la delegació de sòcies d’Ade Vallès. La junta directiva d’Ade hi estarà representada.

L’entrada al congrés té un cost de 45 euros, ara bé, com a entitat, ens ofereixen un preu especial de 28 euros per a les nostres sòcies. Per cada sis associades ens faciliten una entrada gratuïta, amb la qual cosa i en funció del nombre de participants, el descompte podria ser major.

Si vols venir amb nosaltres al Gettings Contact Woman, escriu-nos abans del dimarts 20 de febrer i nosaltres tramitem la teva entrada. L’oferta finalitza 10 dies abans del congrés. Afanya’t.


El GettingContacts Women Barcelona 2018 tindrà lloc el divendres 2 de març, a l’Hotel petit Palace **** de Barcelona, de 9.30 a 13.30 hores . El preu inclou: Esmorzar, conferencia i agendes personals de 8 reunions concertades.

Consulta més informació i el programa a Woman Getting Contacts 2018 :www.gettingcontacts.com Tel: 930 014 478  E-mail: agenda@gettingcontacts.com


Inscripcions per a sòcies d’Ade Vallès: info@adevalles.cat. Contacte per a consultes: Anna Caton, responsable de Relacions Públiques d’Ade Vallès. Tel: 658 671 355