Taller d’imatge personal i corporativa amb l’assessora d’Imatge Lídia Reinoso. Primera trobada de dones directives, empresàries i professionals del Vallès i copa de cava.

Tenir seguretat en una mateixa, ser autèntiques potenciant els nostres millors trets i una actitud positiva davant la vida i els negocis afegeix valor a la nostra imatge“. A partir d’aquest consell bàsic, l’assessora d’Imatge Personal i Corporativa Lídia Reinoso ensenyarà a sòcies i simpatitzants d’Ade com projectar la identitat de l’empresa a través d’una bona imatge personal. En el primer networking de la temporada —essencial per mantenir, conservar i ampliar la xarxa de contactes professionals — , aprèn-ho tot sobre indumentària i els estàndards de vestir més adequats per a una entrevista, un networking o una celebració, com el cinquè aniversari d’Ade Vallès.


Quan: Dijous, 28 de setembre, a les 19.30 hores

On: Restaurant Masia Can Ametller (Camí de Can Ametller s/n, 08195 Sant Cugat del Vallès, Barcelona)

Preu: Gratuït sòcies d’Ade Vallès. 10 euros simpatitzants i dones directives, empresàries i professionals del Vallès. El preu inclou copa de cava i mini pica pica.

Inscripcions obertes per correu electrònic a Info@adevalles.cat. Aforament limitat.