L’Associació de Dones Directives, Empresàries i Professionals del Vallès, Ade Vallès, us convida a la presentació a Terrassa de la nostra missió i projecte.

L’acte té el suport de la XET i CECOT i tindrà lloc el dijous 31 de maig, a les 19 hores, a l’Aula Magna de Cecot Terrassa.   

Durant la presentació, s’impartirà el taller Comunicar és guanyar. Les set claus de la comunicació. Les inscripcions per participar a la trobada ja estan obertes clicant aquí. 

Seu de la CECOT, al carrer de Sant Pau de Terrassa, on tindrà lloc la presentació d’Ade Vallès

Ade Vallès som dones que, al capdavant de negocis, liderem els nostres propis projectes professionals o bé, dirigim àrees i equips en corporacions del Vallès. Dones professionals que vam decidir emprendre i que reivindiquem el nostre paper a la societat com a empresàries.

A Ade Vallès estem convençudes que, amb la nostra unió, s’amplia la nostra veu i la capacitat d’influència. Amb actes i presentacions com la del dia 31 a Terrassa, establim vincles de col·laboració entre les professionals del territori i creem espais de trobada on compartir inquietuds o generar negoci.

La comunicadora Marisol de la Orden impartirà el taller

Amb la nostra tasca, multipliquem l’oferta de formació destinada a dones directives, empresàries i professionals; establim sinergies amb altres associacions i institucions, participem i facilitem l’accés a congressos i trobades… tot, amb l’objectiu superior de fer visible el talent, l’emprenedoria i l’empresariat femení.

Durant l’acte de presentació, Marisol de la Orden, sòcia d’Ade i formadora, impartirà el taller Comunicar és guanyar. Les set claus de la comunicació.


Si ets dona professional, empresària o directiva, vine a fer networking amb dones com tu de Terrassa i de la resta de la comarca. Descobreix l’equip d’Ade Vallès, associació fundada fa cinc anys i amb seu al Parc Tecnològic del Vallès i forma’t amb el taller Comunicar és guanyar. Les set claus de la comunicació de Marisol de la Orden

La presentació d’Ade Vallès a Terrasssa s’emmarca en un pla d’expansió territorial de l’associació 2018, iniciat el febrer d’aquest any a Sabadell. Des d’Ade creiem en el valor de fer xarxa.

A banda de la Xarxa Emprenedora de Terrassa (XET) i de la patronal CECOT, col·laboren en aquest acte la comunicadora Marisol de la Orden, sòcia d’Ade,  i les empreses 0%Gluten i caves Júlia Bernet


Anem a Terrassa, ens hi acompanyeu?

  • Presentació d’Ade Vallès, dins dels plans d’expansió territorial 2018.
  • Taller Comunicar és guanyar. Les set claus de la comunicació
  • Trobada networking de dones directives, empresàries i professionals del Vallès i aperitiu. 

……………………………………..

Lloc :  Edifici de CECOT. Aula Magna (Carrer de Sant Pau,6. Terrassa). Facilitat d’aparcament
Quan : Dijous, 31 de maig de 2018
De les 19 a les 21 hores.
Preu: Acte gratuït

Adreçat a dones directives, empresàries, professionals i emprenedores de les dues comarques del Vallès, a socies i simpatitzants d’Ade Vallès

Inscripcions obertes clicant aquí

……………………………………..

Amb la col·laboració de: