El dia 5 d’octubre se celebra una nova sessió del women360Congress a Esadecropolis, de Sant Cugat.

A la quarta edició del Women 360 Congress el proper 5 octubre, a ESADECREAPOLIS,  es debatrà entorn la Salut i el Benestar de les dones directives i empresàries. Converses, debats, experiències amb el Cercle Economia, Col·legi Metges de Barcelona, ​​professionals experts en el camp de la Salut Cardiovascular, benestar emocional i Activitat física. Més d’una quinzena de dones professionals de l’àmbit de la salut i l’empresa formen part del cos de ponents del congres per a empresàries i directives, especialitzat en benestar i salut.

El congrés –cliqueu aquí per accedir al programa— us pot ser d’interès tant pels continguts com per les interaccions que sorgeixin en l’intercanvi de coneixement i networking. “Calen espais de trobada, de reflexió, des del rigor i l’experiència, per avançar en la igualtat”, recorda Marina Geli, una de les ponents del Congrés, en un article recent. A Ade Vallès ho compartim. 

Ade Vallès hem aconseguit un descompte en el preu de les entrades per a totes les sòcies. Beneficia’t del 10% de descompte per ser sòcia d’Ade Vallès.