Sopem juntes els 8 de març?  El sopar es farà el dijous 8 de març a casa cultura de sant Cugat a les 21h, el servei de càtering serà ofert pel club júnior de sant Cugat al preu únic de 15e per persona. Una proposta de la sòcia Haide Ibars, que hi col·labora com a voluntària, organitzada per l’associació de dones supervients de la violència masclista, Noestasola.


Potser et preguntes perquè  sopar juntes sino ens coneixes, doncs aixó ja seria un motiu. Però,si et sembla, ho podem fer perque juntes som més fortes per canviar el que no volem, perque tenim els mateixos interessos, perque volem crear sinergies de cooperació entre nosaltres compartint en un dia significatiu una trobada distesa.
El tema del sopar de les dones va sorgir de la reivindicació de crear un espai propi per totes les dones de Sant Cugat del Vallès ,en les reunions diverses sobre el tercer plà d’igualdat que es van celebrar al 2017 l’ajuntament va convidar a participar a diferents entitats de la ciutat, Noestasola entre elles, allà vam dir moltes propostes i una d’elles era la creació de masa critica.
Pensem que les sinergies conjuntades entre totes son molt útils doncs la unió fa la força i es cosa de totes defensar els drets vulnerats pasi on pasi.
Gràcies a la lluita previa de moltes dones implicades en els drets, avui estem aqui, amb un camí recorregut,que de ben segur ens falta molt però la nostra implicació i voluntat de posar en el nostre àmbit el granet de sorra fa que les coses canviin. Som donadores,eduquem,som lluitadores,ens reinventem continuament i volem un món més just per les nostres filles i fills.
8 de març és un dia de reflexió, d’agraiment a totes les dones anteriors,a nosaltres i a les futures perque elles són la nostra esperança d’ aconseguir un món lliure de desigualdats i violències. Impliquem també als nostres fills ,a les nostres parelles, pares,amics…A tots els homes perque els necessiten pel canvi.

Organitza Noestasola, asociació de dones supervivents de la violència masclista, l’entitat neix a sant Cugat a l’any 2009 amb la intenció de fer escolta activa a altres dones en processos similars, derivació als serveis municipals i sensibilització a la resta de població de que la violència es cosa de totes les persones.

 

Inscripcions al sopar  clicant aquí