Dones que liderem empreses, que emprenem, que fem realitat somnis. Enguany celebrem el 8 de Març dient estem aquí. Visibilitza’t

En una de les nostres trobades, la presidenta d’ADE Vallès, Blanca Moreno, posava en valor el lideratge femení i el paper de les dones al capdavant de les empreses, malauradament tantes vegades silenciat. La bretxa salarial, les dificultats afegides per obtenir finançament, la poca presència i valoració social… a tot això fem front en el nostre dia a dia com a dones empresàries, directives i professionals.

La celebració del 8 de març, Dia Internacional de les Dones, ens brinda l’oportunitat de reflexionar sobre la nostra participació a la societat en igualtat de condicions i compartir-ne els resultats. A ADE Vallès volem posar el focus en les dones que fan realitat els seus somnis, que lideren projectes i que, malgrat tot, avancen cada dia. En nosaltres, en les sòcies d’ADE. Amb la campanya per xarxes socials Visibilitza’t manifestem que estem aquí, construint empresa, fent societat, els 360 dies de l’any.

Més 8 de març a les ciutats

 Reescrivim la nostra història, Dempeus pels nostres drets i Noms, visibilitzar el treball invisible, són lemes i objectius de la commemoració del 8 de març a Sant Cugat del Vallès, Cerdanyola del Vallès i Sabadell, ciutats on ADE Vallès té més presència. Durant aquests dies s’hi realitzen un munt d’activitats socioculturals i reivindicatives. Aquí teniu els tres programes perquè pugueu seleccionar les que més us interessin.

Des d’Ade Vallès recomanem el cafè xerrada Parlem de Dones, temps i treballs, el dimecres 8 de març, a les 16 hores a Sant Cugat del Vallès. Tot xerrant amb la sociòloga Cristina Sánchez Miret i, a partir de les explicacions de la directora de la consultoria MIT, Blanca Moreno, presidenta d’Ade Vallès, tindrem ocasió de reflexionar i incidir en el nou Pla d’Igualtat de l’Ajuntament de Sant Cugat. Inscriu-te aquí

Altres activitats destacades són la xerrada de la periodista Joana García Grenzner, especialista en gènere i comunicació, Economia feminista: valorar tots els treballs per assolir una vida digna, el dilluns 6 de març (19 hores) al Casal Pere Quart de Sabadell i la conferència al Museu d’Art de Cerdanyola Les Muses del MAC, dones, artistes, protagonistes, d’Isabel Segura el dijous 23 de març (18.30 hores). L’acte inclou una visita guiada al fons del museu.

[su_slider source=”media: 1294,1295,1292″ width=”800″ height=”600″ title=”no” pages=”no”]