ADE Vallès té un ferm compromís amb les seves sòcies i per això durant l’any es realitzen cursos, formacions i visites, per fomentar el conèixement i al mateix temps ajudar al networking entre les sòcies

Poden participar-hi tant les sòcies com les simpatitzants d’ADE Vallès

Activitats 2024 programades

Dinar amb xerrada i networking

En aquesta xerrada amb dinar, la Núria ens parlarà del talent (in)visible, una exposició de noms de dones que, des del seu talent, han fet contribucions destacades als grans avenços dels darrers 100 anys. Són poc conegudes perquè no són considerades “referents”, mentre que noms d’altres personatges talentosos-creatius-inventors sí que són coneguts, ja que protagonitzen llibres, històries, contes… i només perquè són homes! Aquesta invisibilitat ve d’antic, però parlarem de les més properes, gràcies a les quals la nostra vida és molt millor.

10 juny 2024  /  13:30 h  / Restaurant La Rambla, Sabadell

Assemblea i sopar d’estiu

Celebrarem l’assemblea anual, on presentarem totes les accions fetes, presentació de la nova junta i pressupostos (exclusiu per a sòcies) i continuarem amb el sopar d’estiu on podrem gaudir de la companyia de sòcies i simpatitzant, i fer networking

4 juliol 2024  /  19:30 h  / El Sant Cugat Hotel

Premis ADE Vallès 2024

Reserva ja la data: 29 de novembre 2024 a les 20:00 h.

Aquesta 6a edició la celebrarem a la seu principal de Sensacions, l’espai Can Magí, una Masia integrada en l’Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya, que fou construïda l’any 1878 com a part d’una explotació vinícola i que actualment manté tota la seva essència.
Aquest és un espai increïble, amb molta història, i on podrem trobar-nos amb més companyes i companys i, reconèixer, valorar i celebrar la feina i la trajectòria de 3 meravelloses dones i un magnífic home.

29 novembre 2024  /  20:00 h  / Can Magí

Activitats 2024 ja realitzades

Continuem sumant i multiplicant juntes en els networkings entre sòcies #adevallessuma! La segona trobada entre sòcies celebrada al Trade Center Sant Cugat, va ser tot un èxit! Amb les sòcies Núria Infiesta, Glòria Infiesta i María González conduint aquesta sessió, on vam poder compartir i conèixer-nos totes una mica millor!

Dinar i xerrada amb l’Anna Paré, que ens va explicar la importància de l’alimentació per la salut del cervell i quins són els millors aliments per la memòria. L’Anna va preparar un supermenú amb la Masia Can Ametller tot centrat en aliments neurosaludables que va fer de la xerrada una experiència pels 5 sentits! També vam poder fer networking entre nosaltres.

Gràcies Anna!

Què passa quan dues associacions de dones s’ajunten i organitzen una activitat entre sòcies? Doncs que passem un dia diferent, coneixent a persones meravelloses, compartint cultura i creant records plens de bons moments! 🔝🔝

Èxit total a la visita al celler Recaredo i a la Fàbrica Simon Coll, a Sant Sadurní d’Anoia, amb Dones d’empresa. 🤝
#adevallessuma #femxarxa #donesfentxarxa:

 

Primer networking entre sòcies del 2024 #adevallessuma #juntessumemimultipliquem 💫🧡

El 6 de febrer ens vam trobar al SC Trade Center de Sant Cugat per compartir experiències, i intercanviar coneixements. Cada una de nosaltres va poder demostrar el seu potencial professional i humà i vam viure moments de molta complicitat, en aquesta primera sessió conduïda per la presidenta Monika Blasco.

Gràcies a totes per participar-hi! 🤝🚀

Les nostre activitats es difonen constantment

A travès dels canals oficials d’informació i dels canals de col·laboradors experts en comunicació, com TOT Sant Cugat, Radio Sabadell, Vía Empresa, per posar-ho en coneixement de l’interès comú.

Tambè donem a conèixer aquelles col·laboracions amb empreses, entitats o serveis externs que poden beneficiar-se’n les sòcies, i als patrocinadors que ens ajuden a donar visibilitat a la labor de ADE Vallès.

A continuació pots accedir als últims articles del nostre bloc:

El comerç a Sant Cugat · Amanda Vivanco

El comerç a Sant Cugat · Amanda Vivanco

"Tenim la sort de tenir a ADE Vallès sòcies empresàries que participen en aquest col·lectiu comercial on promovem i potenciem la dona empresària, directiva, emprenedora​"   Durant el cap de setmana del 20 i 21 de gener hi ha hagut moltes activitats per la...

read more
Premiar és reconèixer, visibilitzar · Teresa Baró

Premiar és reconèixer, visibilitzar · Teresa Baró

"Premiar també és agrair una dedicació, un talent i moltes aportacions en benefici de tota la societat​"   A ADE Vallès sabem que els guardons que atorguem tenen un impacte important en el nostre entorn empresarial i social, al Vallès i a Catalunya. I la Nit dels...

read more

Segueix-nos a les xarxes socials

93 504 11 10 – info@adevalles.cat

Domicili

SC Trade Center - Av. de les Corts Catalanes, 5
08173 Sant Cugat del Vallès - 93 504 11 10info@adevalles.cat

Avís legal | Política de Privacitat | Política de Cookies

Copyright © 2024 ADE Vallès     |     Diseño Web Acierta Consulting