El Cafè Bar Tropical, un dels establiments de restauració amb més solera de Sant Cugat, acull una sessió especial de networking d’Ade Vallès el dijous 16 de febrer. De i per a dones emprenedores i directives: amb aquesta activitat us proposem degustar la comarca del l’Alt Empordà tot parlant de projectes i negocis. La primera trobada de directives, empresàries i dones professionals del Vallès de 2017 està plena de gust i d’encant.

Cafè Bar Tropical de Sant Cugat

De les bodegues de l’Empordà a un dels establiments amb encant de Sant Cugat. Durant la primera trobada lúdica de directives, empresàries i dones professionals del Vallès i en un ambient entranyable, degustareu vins denominació d’origen Empordà. La sessió estarà conduïda per la propietària de la bodega i productora de vins, Carme Casacuberta, de Vinyes d’Olivardots. Llicenciada en ciències químiques i amant de la natura, aquesta etnòloga va iniciar l’any 2002 junt amb l’enginyer industrial Antoni Pena el somni d’elaborar grans vins. Fa quatre mesos, el negre Vd’O 1.10 2010 de la bodega Vinyes d’Olivardots (DO Empordà) va ser proclamat millor vi de Catalunya 2016 en la quarta edició dels Premis Vinari. La producció de vi ha deixat de ser des de fa temps territori d’homes i cada cop són més les dones que, com Casacuberta, ocupen un lloc destacat en el món dels cellers. Com en totes les trobades networking d’ADE, hi haurà espai per l’intercanvi d’idees i de projectes personals i empresarials.

El tast de vins tindrà lloc al Cafè Bar Tropical, un negoci familiar i amb solera que conserva l’essència dels bars d’abans. Regentat per la sòcia d’Ade Vallès Conchita Fernández, aquest establiment de restauració presumeix de ser un dels més antics de Sant Cugat. Les últimes quatre dècades ha estat l’espai de trobada de la gent del poble. Amb nous aires al passar dels pares a la filla, el Cafè Bar Tropical ha esdevingut sobretot un punt de referència en les cafeteries de qualitat, si bé ha sabut conservar la personalitat. En aquest entorn singular, la conversa flueix. Les places pel tast són limitades i per assistir-hi cal confirmar l’assistència quan abans millor al correu info@adevalles.cat

——————————————————————————————————————————————-

ADE networking: Cata de vins DO Empordà

Tast de vins de i per a dones emprenedores i directives amb l’etnòloga Carme Casacuberta, fundadora de Vinyes d’Olivardots (Alt Empordà). Premi 2016 al millor vi de Catalunya dels Premis Vinari

Lloc: Cafè Bar Tropical (Carrer LLuís Companys, 27. Sant Cugat del Vallès, Barcelona)

Quan: Dijous, 16 de febrer. A les 20 hores

Preu: 15 € sòcies d’Ade Vallès; 20 € simpatitzants i dones emprenedores de la comarca. La degustació inclou un pica pica.

Imprescindible confirmar assistència. Inscripcions obertes a través d’ info@adevalles.cat

Aforament limitat

Més informació sobre el lloc de trobada: www.cafebartropical.com

———————————————————————————————————————

Ade Vallès, entitat fundada l’any el 2012 i amb seu al Parc Tecnològic del Vallès  (Cerdanyola) agrupa a professionals, directives i empresàries de la comarca i té com a principal objectiu fer visible el talent femení en l’àmbit empresarial i laboral així com crear sinergies entre dones professionals. Les formacions inclouen un espai networking per tal que les persones participants tinguin ocasió de conèixer-se i presentar els seus respectius projectes.