La cita anual de Cerdanyola Empresarial va congrerar més de 300 representants d’empresa. Ade Vallès reivindica més visibilitat del talent femení. 

Cerdanyola Empresarial, Blanca Moreno i Ma. Angels Morral amb Felip Puig

Cerdanyola Empresarial, Blanca Moreno i Ma. Angels Morral amb Felip Puig

La presidenta d’Ade Vallès, Blanca Moreno (Consultoria MItt), acompanyada per la vocal Ma. Angels Morral (TOT Cerdanyola) van representar ADE Vallès a la nit de Cerdanyola Empresarial, una cita obligada per a totes les persones emprenedores de la ciutat on l’entitat té la seva seu. En aquesta ocasió, la fundadora de l’empresa familiar TransMartel, dirigida per la seva filla i sòcia d’ADE Vallès, Alejandra Martel, va ser distingida pels 50 anys de trajectòria de la firma. La cita, celebrada el 3 de desembre a l’Hotel Campus, va congregar més de 300 representants de petites i mitjanes empreses, empresaris i empresàries, professionals i persones emprenedores. Amb tot, des d’Ade Vallès vam trobar-hi a faltar més representació del talent femení, és en espais com aquest on el sostre de vidre és fa visible.

Les dues representants d’ADE Vallès van parlar amb el conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig que va mostrar el seu suport a les dones empresàries. ADE Vallès ha obert les inscripcions per poder assistir al sopar de Nadal, un espai de trobada de totes les empresàries, directives i dones professionals del Vallès. La cita tindrà lloc el dia 17 a l’Hotel Sant Cugat. Per participar-hi cal apuntar-se a info@adevalles.cat