L’Associació de Directives, Empresàries i Professionals del Vallès felicita a l’alcaldessa de Sant Cugat del Vallès per ser la primera dona que presideix la Diputació de Barcelona

La nova presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, en el ple de la investidura

La nova presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, en el ple de la investidura // Foto: Diputació de Barcelona

(16 de juliol de 2015). L’ Associació de Directives, Empresàries i Dones professionals del Vallès, ADE Vallès, vol felicitar públicament a l’alcaldessa Mercè Conesa per la seva presa de possessió en el seu nou càrrec com a Presidenta de la Diputació de Barcelona i desitjar-li sort en el seu nou mandat.

En el seu primer discurs com a presidenta, Conesa ha destacat que el mandat estarà marcat per un clar sentiment municipalista prioritzant les polítiques socials i la lluita contra la desigualtat i la transparència, reivindicant la seva condició de dona, discurs que ADE Vallès aplaudeix i comparteix.

Així mateix l’associació que agrupa dones directives i empresàries del Vallès Occidental vol posar en relleu que Conesa hagi expressat en la investidura compromisos que coincideixen amb la missió de la pròpia entitat. Des d’Ade Vallès ens adherim fermament a la intervenció de la presidenta de la Diputació en tant que un dels objectius de l’associació és treballar per superar els estereotips sexistes.

Els estereotips limiten les possibilitats d’homes i dones de ser considerats amb equitat en tots els àmbits, i posen de relleu, al nostre entendre, la necessitat imperiosa de polítiques de flexibilització.

ADE Vallès es posa a disposició, com ha fet sempre, de la nova presidenta per establir els nexes de col·laboració que facin possibles posar en marxa actuacions conjuntes per millorar la visibilitat de la dona en la nostra societat i continuar lluitant i treballant per objectius comuns.

En aquest sentit, conscient que Mercè Conesa forma part d’una llarga llista de dones que han lluitat per la igualtat, ADE Vallès vol transmetre i reiterar públicament la més sincera felicitació i congratulació tan pel càrrec merescut com per ser la primera dona que presideix la Diputació Provincial de Barcelona.