La vicepresidenta d’Ade Vallès, Eva Fontanet, representarà l’associació d’empresàries vallesanes a la jornada professional de coneixement i reconeixement de les Pimes

Imatge promocional de la jornada Pime 2015

Imatge promocional de la jornada Homenatge Pime 2015, l’11/11 de 8.30 a 15 hores

L’edició 2015 d’Homenatge Pime, la trobada per aportar coneixement i reconeixement a la petita i mitjana empresa, se celebrarà al matí del proper 11 de novembre a l’Hotel Porta Fira de Barcelona i espera congregar més de 600 empresaris i empresàries.

Amb el lema “Gaudeix del fenomen formiga” la trobada vol posar de relleu la importància de les Pimes i la seva capacitat d’aprenentatge, treball i cooperació. En la carta de presentació de la jornada destaquen la flexibilitat que caracteritza aquestes empreses així com la resilència per suportar etapes de crisi econòmica.

Aprenentatge i networking amb directives de primera línia

Durant tot el matí s’impartiran ponències, taules rodones i tallers. Hi intervindran, entre altres ponents, directives de primera línia com Adriana Casademont, Consellera delegada de Casademont SA, Elena Pisonero, presidenta d’Hispasaper i Noemí Boza, socia directora de Más Cuota.

La vicepresidenta d’Ade Vallès i gerent de l’oficina Sanitas de Sabadell, Eva Fontanet assistirà a la trobada acompanyada per Gemma Andreu, soci fundadora de Sugeralia. Totes dues hi participen en representació de l’Associació de Directives, Empresàries, Emprenedores i dones professionals del Vallès (Ade Vallès).

La jornada, que està presentada per Gloria Serra, ofereix espais de networking per a què les i els representants de més de 600 petites i mitjanes empreses puguin establir-hi contactes. Des d’Ade Vallès convidem a totes les sòcies a assistir-hi . + informació i inscripcions