L’associació de Directives, Empresàries i Dones Professionals, ADE VALLÈS, aprova per unanimitat en la Junta General Ordinària de sòcies modificar els estatuts de l’entitat, fet que li permetrà expandir-se.

La Junta, celebrada a Cerdanyola el dijous 2 de juny, també va avalar la gestió de l’equip directiu actual i els projectes per a l’any en curs alhora que es reivindicava celebrar els èxits professionals i vitals com a expressió d’un model de lideratge femení.

Les empresàries Silvia Monje, Sandra Llano i Blanca Moreno presideixen la taula de la Junta

Les empresàries Silvia Monje, Sandra Llano i Blanca Moreno presideixen la taula de la Junta

 

Les sòcies d’ADE VALLÈS, empresàries, professionals freelance i directives de companyies amb seu a les comarques del Vallès Occidental i Oriental, van avalar dijous els comptes de l’entitat corresponents als exercicis 2013 a 2015 que va presentar la junta directiva dijous passat en Junta General Ordinària.

Durant l’acte, celebrat al local Tiempo Di Vino de Cerdanyola del Vallès, les sòcies van decidir modificar els estatuts amb l’objectiu de modernitzar el redactat i regularitzar l’accés als càrrecs interns, revisar el llenguatge per adaptar-lo a formulats no sexistes, i, en especial, ampliar el camp d’acció de l’associació.

Les sòcies també van avalar per unanimitat la gestió de la junta actual, que presideix la sociòloga i directora de la Consultoria Mit, Blanca Moreno, i els nous projectes per a l’any en curs, entre els que destaca l’establiment de sinergies amb associacions germanes que operen a l’estat espanyol.

Moreno va mostrar-se satisfeta per haver generat durant aquest any 2016 “activitat, networking i ocupació”. Ho va dir al valorar un dels darrers projectes formatius d’ADE VALLÈS, les sòcies de les quals han impartit formació i han assessorat a noves emprenedores en el programa “Un futur per a tu” dels Programes de Garantia Juvenil. “Fomentar l’ocupació és un dels pilars d’Ade”, va recordar la presidenta al mateix temps que reivindicava la celebració dels èxits laborals i de la vida.

L’entitat va traslladar enguany la celebració de la Junta General Ordinària, que es convoca un cop l’any, dels despatxos a un local de restauració. El canvi de format és per si mateix una declaració d’intencions: En aquest sentit, Moreno va reflexionar sobre la importància de teixir projectes professionals i vitals, d’unir-los en una mateixa direcció per impulsar així, models de lideratge de l’empresa diferents als masculins i més conciliadors.

Durant l’acte, la junta directiva va lliurar una placa a la presidenta d’honor i fundadora d’Ade, Montse Vilamitjana, directiva del Parc Tecnològic del Vallès. Va ser un dels moments de càrrega emotiva.

La taula va estar presidida per Moreno i les empresàries Sandra Llano (tresorera) i Silvia Monje (secretària). Entres les sòcies assistents, hi havia les vicepresidentes Eva Fontanet, directiva de Sanitas Sabadell i Monika Blasco, directora de Market development, així com nombroses empresàries, en especial, de Cerdanyola, Sant Cugat i Sabadell.

Una xerrada sobre alimentació de la farmacèutica i empresària, Núria Novell, va posar punt i final a la trobada, amb voluntat, un cop més, d’unir interessos, aficions i projectes professionals.