Amb un sopar de gala que tindrà lloc el divendres 27 d’octubre, a les 20.30 hores, al restaurant Masia Can Ametller de Sant Cugat i en el que actuarà la cantant de Sant Cugat, Mònica Maranillo.

Entre els principals objectius de l’associació vallesana, destaquen el de fer visible el lideratge de les dones en l’àmbit laboral i fomentar les sinergies entre dones directives, empresàries i professionals del territori.

Mónica Maranillo, finalista de la Voz Kids, actua al Sopar de Gala d'Ade Vallès

Mónica Maranillo, finalista de la Voz Kids, actua al Sopar de Gala d’Ade Vallès

L’Associació de Dones Directives, Empresàries i Professionals (Ade Vallès) celebra divendres vinent a Sant Cugat del Vallès el seu cinquè aniversari amb una trobada de dones del món econòmic, industrial, professional i comercial de la comarca, que són associades o bé formen part del grup de simpatitzants de l’entitat. Durant la celebració actuarà la cantant de Sant Cugat, Mònica Maranillo, finalista de la Voz Kids 2017 a l’equip de David Bisbal.

Aquest 2017 es compleixen cinc anys que, amb l’impuls, entre altres institucions, dels ajuntaments de Cerdanyola del Vallès, Montcada i Reixac i Sant Cugat del Vallès, dones directives, empresàries i professionals van aliar-se amb l’objectiu de promoure i consolidar el talent femení als espais de decisió de les empreses i afavorir l’entrada de dones en consells d’administració, perquè aquests siguin igualitaris.

Una part essencial de la tasca d’Ade Vallès és donar visibilitat a les directives, professionals i empresàries de diferents sectors que formen la xarxa, fomentar el lideratge femení en clau de gènere i  generar sinergies entre associacions i institucions del territori i entre les mateixes associades, a través de l’intercanvi del coneixement i d’experiències. Està previst que a la celebració assisteixin diferents representants dels consistoris on opera Ade Vallès.

Mitja dècada després de la seva creació i encara amb el batec de la crisi econòmica present, els objectius fundacionals d’Ade Vallès segueixen sent més necessaris que mai. Com a associació, Ade Vallès ha denunciat la bretxa salarial entre homes i dones, la violència de gènere, s’ha posicionat a favor de la conciliació familiar i de la reforma horària, entre altres qüestions socials, i ha subscrit convenis amb associacions similars, a més de reclamar la presència de veus femenines en congressos i debats professionals. Amb la finalitat d’empoderar les dones en l’àmbit laboral i empresarial i de generar sinergies, Ade Vallès organitza de forma habitual cicles de formació, activitats de networking i sopars en les ciutats de la comarca on està representada.