Aquesta entitat, promoguda per un equip de dones i de la qual es madrina la sòcia d’Ade Vallès Anna Casamian, publica llibres solidaris i impulsa diversos projectes de salut i aprenentatge per millorar la qualitat de vida dels infants. Ara que ve Nadal, quin regal millor que un dels seus contes infantils. A més a més d’un llibre estareu regalant una història i un petit cor. 

 

Las historias de Sofia és un projecte solidari amb un cor immens. D’aquesta manera es presenta el col·lectiu promotor d’una associació que treballa pels drets dels infants, en especial els de famílies en situació de vulnerabilitat, dona suport a entitats que investiguen malalties infantils i, entre altres objectius, promou espais cardioprotegits.

Els seus projectes es financen en gran part amb l’edició de contes solidaris . Han estat escrits per Concha García, que a més d’autora és la mare de Sofia, una nena que va néixer amb un problema congènit de cor. Sofia ha crescut envoltada d’amor i les seves mares han decidit compartir la seva història amb la fundació de l’associació. Des d’Ade Vallès, no ens hem pogut resistir a col·laborar-hi. Recomanem a totes les sòcies i simpatitzants de l’entitat passejar-se pel seu web (www.lashistoriasdesofia.org), deixar-se impregnar per l’optimisme que desprèn, i, ara que s’acosta Nadal, comprar un dels llibres de la col·lecció Las historias de Sofia.

 

Els drets d’autor d’aquests contes infantils es destinen a la investigació de malalties congènites a l’Hospital de Sant Joan de Deu de Barcelona, on la Sofia de carn i ossos va ser operada. Al web podreu consultar els tres títols de la col·lecció, així com els punts de venda solidaris on poden adquirir-se. El preu de cada llibre oscil·la entre els 10,50 i els 11 euros. Si us agraden i els escolliu com a regal d’aquestes festes, estareu regalant molt més que un llibre. Regalareu un petit cor.

 

La sòcia d’Ade Vallès, Anna Casamian, sòcia fundadora de l’agència Pimienta Comunicación, exerceix de madrina de l’associació Las historias de Sofia i ha posat en contacte Ade Vallès amb aquesta preciosa iniciativa solidaria.