El “Women in Progress”, el congrés de les dones emprenedores de Catalunya, alça el seu vol! Des d’Ade Vallès donem suport a aquesta iniciativa i esperem trobar-nos, el dia 13 de març per parlar de Dona i emprenedoria. Aquí teniu la seva presentació i l’enllaç per comprar les entrades

Alguna vegada us heu fixat com volen les gallines? Us heu fixat amb el seu “vol gallinaci”? Amb crits estridents, “caquerejant”, batent les ales de forma descontrolada, sense direcció… vaja fent molt soroll per aixecar-se tot just un parell de metros del terra i tornar a caure al mateix lloc… Amb aquesta ponència arrencarà el PRIMER CONGRÉS “WOMEN IN PROGRESS” DE DONES EMPRENEDORES DE CATALUNYA A SANT CUGAT. I us preguntareu… què té a veure el “vol gallinaci” amb les dones emprenedores? doncs molt… i en el WiP ho descobrirem.

Quatre dones molt, però que molt diferents, la Susana Hernández, la Cristina Zabala, la sòcia d’Ade Vallès, Lluïsa Espin i la Marta Fàbregas, unides per una xarxa, la Xarxa de Dones Emprenedores de Sant Cugat (XDESC) i també pel seu “vol gallinaci” (fins fa poc) en l’emprenedoria, han sigut els elements per què saltés l’espurna de la complicitat entre elles, i es decidissin a organitzar el congrés WOMEN IN PROGRESS que no deixarà a ningú indiferent.

El WiP es celebrarà el 13 de març a l’Auditori de Sant Cugat del Vallès de 10 h a 19 h, amb el patrocinador oficial CaixaBank i amb el suport de: Barcelona Activa, Institut Català de les Dones, FIDEM, Sant Cugat Empresarial, SC Trade Center, ESADE Creapolis, l’Ajuntament de Sant Cugat i Centre d’Estudis Econòmics i Socials, entre d’altres. Des d’Ade Vallès, els hi donem suport. 

 

De què parlarem?

En el Women in Progress es parlarà de la Dona, l’emprenedoria, l’empresa, les noves tecnologies i el màrqueting des d’una nova perspectiva i format. Serà un congrés bidireccional, on els ponents i el públic tindran un debat obert i participatiu. On el públic interpel·larà als ponents i viceversa, on generarem debat en viu.

L’Objectiu és que del WiP neixin noves mirades, conceptes, sensacions, aportacions i respostes a la nova forma d’emprendre en femení. Passar del “vol gallinaci” al “vol de l’oca”.

Iniciarem el Women in Progress amb una ponència a càrrec del MIQUEL HUGUET amb el títol “Innovació en sectors tradicionals. El repte del SXXI” i seguirem amb una taula rodona sota el títol: “ Innovació, creativitat i l’art de saber vendre” amb la participació de l’Anna Cortina, la Yolanda Salvador, la Julia Salsas, Albert Martí i el Joan Reixach. Acabarem el matí amb una ponència a càrrec de SOR LUCIA CARAM sota el títol “Emprendre per transformar la nostra societat”.

A la tarda i després del dinar, arrencarem amb força amb la ponència “L’ empoderament de les dones a través dels arquetips del tarot” a càrrec de Maria del Mar Tort i continuarem amb una taula rodona sota el títol: “La recepta màgica per emprendre amb èxit” amb la participació de Elena Gómez del Pozuelo, Joana Sánchez, Sandra Costa, Laia Corbella i Jordi Pla i acabarem el WiP amb la ponència de VÍCTOR KÜPPERS amb el títol: “Ser emprenedor i viure amb entusiasme”.

En resum en el WOMEN IN PROGRESS passarem del “vol gallinaci” al “vol de l’oca”, us heu fixat com volen les oques?


Pots trobar tota la informació del WiP:

. al seu web www.wipcongres.com

. al seu Facebook https://www.facebook.com/wipcongres/

. al seu Twitter https://twitter.com/wipcongres2018?lang=es

. al seu Linkedin https://www.linkedin.com/company/wip-congres/

. al seu Instagram https://www.instagram.com/wipcongres/?hl=es

I el seu hastag és #wipcongres

Per comprar les entrades: (40€ – 75€) 

 

. heu d’anar a https://www.inscribirme.com/womeninprogress

*Es cobra entrada per cobrir les despeses del congrés. Si haguessin beneficis aquests es destinarien a un projecte social envers l’emprenedoria femenina.