La vicepresidenta d’Ade Vallès, Eva Fontanet, representarà l’associació d’empresàries vallesanes a la jornada de networking per a dones empresàries, directives i professionals.

Deu sòcies d’Ade, inscrites a través de l’associació, compartiran el seu projecte empresarial amb altres participants.

Entre els objectius de la sisena edició del Getting Contacts Woman, una jornada de motivació i networking exclusiu per a dones que lideren projectes empresarials, i que té lloc aquest dimecres, 17 a Barcelona, l’organització subratlla el foment de la cooperació entre dones empresàries i emprenedores. Impulsar aquesta cooperació entre dones que lideren negocis i promoure el creixement personal i professional de les associades forma part de l’ADN de l’Associació de dones directives, empresàries i professionals, Ade Vallès.

L’entitat estarà ampliament representada a la jornada de networking i mercat de projectes Getting Contacts Woman: hi assisteix la vicepresidenta, Eva Fontanet, directora de Somdos Sabadell Salut i administradora de Sanitas Sabadell; deu sòcies, empresàries i professionals del Vallès, inscrites a través de la convocatòria de la mateixa associació, que ha negociat avantatges, i la responsable de Relacions Públiques d’Ade Vallès, Gemma Andreu. L’associació disposa a més d’un espai propi, on es distribuirà díptics de l’entitat sobre els valors i missió d’Ade.

Ampliar xarxa i generar nous contactes, per compartir experiències i trajectòries, ha motivat la presència d’Ade a la sisena edició de Getting Contacts Woman. Durant la jornada, Ade espera ser un punt de trobada i poder crear sinergies tant amb dones empresàries, directives i professionals com amb altres entitats amb qui compartim valors.