L’associació vallesana treballa per fer visible el paper empresarial de les dones i fomenta les sinergies entre empresàries i directives des de fa cinc anys. La nova junta directiva, presidida per l’empresària de Sant Cugat Mónika Blasco, presentarà l’acte.

Mònika Blasco encapçala la nova etapa d’Ade Vallès

L’Associació de Dones Directives, Empresàries i Professionals (Ade Vallès) iniciarà les activitats de formació i networkings aquest dijous 28 de setembre, amb el taller d’imatge personal i corporativa “La teva imatge parla de la teva empresa”.La primera formació d’Ade Vallès de la temporada és el punt de partida del nou curs, en un any que l’entitat, fundada el 2012, celebra el seu cinquè aniversari i ha renovat la Junta Directiva. L’empresària de Sant Cugat, Monika Blasco, que ha estat vicepresidenta de l’associació els últims anys, ha assumit el lideratge d’aquesta nova etapa plena de projectes.

El nou equip directiu està format per empresàries, directives i professionals de Cerdanyola, Sant Cugat i Sabadell, entre altres municipis: Conchita Fernàndez de la Cruz ocupa el càrrec de vicepresidenta, Sandra Llano i Silvia Monje, el de tresorera i secretaria, respectivament i Montse Vilamitjana, Alba Delgado i Anna Catón, en són les vocals. La Relacions Públiques Gemma Andreu i la periodista Judit Josa completen l’equip, en l’apartat tècnic.

Créixer, objectiu de la nova junta

 Ade Vallès, amb seu al Parc Tecnològic del Vallès, treballa des de fa cinc anys per incrementar la visibilitat de les dones directives, empresàries i professionals, fomentar la seva presència en taules de debat i ponències i impulsar la igualtat en els consells d’administració d’empreses. A més, organitza de forma habitual trobades i intercanvis professionals entre dones directives, empresàries i professionals així com sessions formatives obertes o actes lúdics per a les sòcies i simpatitzants de l’entitat.

Entre els objectius fixats pel curs 2017-2018, la nova junta planteja incrementar el nombre d’associades i expandir-se en el territori. Amb la renovació de la seva pàgina web i el llançament d’un directori de dones directives, empresàries i professionals, Ade Vallès també ha previst dotar de més visibilitat l’entitat amb una major presència a les xarxes socials i Internet.

Accions: Taller, celebració d’aniversari i sopar anual de Nadal

Entre les accions més immediates, l’associació organitza el taller monogràfic La teva imatge parla de la teva empresa, aquest dijous 28 de setembre i el dia 27 d’octubre, un Sopar de Gala del Cinquè Aniversari al restaurant Masia Can Ametller de Sant Cugat. El mes de novembre es mobilitzarà contra la violència de gènere, a més d’un formació en màrqueting i al mes de desembre celebrarà el sopar-networking anual d’hivern per primera vegada a Sabadell, en la línia d’expansió territorial.

El monogràfic que marca l’inici d’activitat de la nova junta, amb inscripcions obertes al correu info@adevallles.cat, tindrà lloc aquest dijous 28 de setembre a les 19.30 hores al Restaurant Masia Can Ametller de Sant Cugat del Vallès i serà impartit per l’assessora en imatge Lídia Reinoso. A banda dels coneixements, per la junta és essencial que aquest primer taller fomenti les relacions i l’intercanvi d’experiències entre membres d’Ade i altres dones emprenedores.