La jornada Woman Barcelona 2016 és un Quality Networking adreçat exclusivament a empresàries, emprenedores, directives i empreses dirigides per dones i tindrà lloc el proper dia 11 de març, de 9:30 a 14:30h,  al Parc de Recerca Creativa de Barcelona (Canòdrom de Meridiana).

woman

En l’edició 2015 de les jornades van participar-hi més de 150 empresàries i professionals de Catalunya i es van concertar més de 1.500 reunions de treball.Des d’ADE Vallès recomanem l’assistència. Les sòcies de l’Associació de Directives, Empresàries, Emprenedores i Professionals del Vallès gaudiran d’un preu especial en l’entrada.

“Ens agradaria poder contar amb tu i compartir l’experiència de Woman Barcelona 2016, que pretén promoure i potenciar l’esperit de cooperació entre dones empresàries i emprenedores, així com incrementar la innovació i la competitivitat de les empreses dirigides per dones.”, expliquen les organitzadores de la jornada. Des d’ADE Vallès compartim 100×100 aquests objectius.

Per inscriure’s a la jornada cal registrar-se clicant aquesta pàgina web i al nom d’empresa afegir-li el codi (ADE Vallès) Esperem trobar-nos diverses sòcies.

Preu normal 35€

Preu especial per sòcies d’ADE Vallès 20€

Per a més informació de les jornades cliqueu aquí. El dossier explica pas a pas com concertar reunions amb altres directives i professionals.