Com gestionar les finances personals i fomentar l’educació financera de la dona. Les jornades Dones, Diners i Finances, que se celebren el dia 17 de novembre a Mataró (vegeu peu de pàgina), informen, consciencien i formen en la gestió del patrimoni personal. ADE Vallès dóna suport a aquesta activitat, que moderarà la vicepresidenta d’ADE, Mònika Blasco, Directora General de Market Development.

mujeres-dinero-finanzas-1600x300px-1170x300
Segons afirmen estudis del sector, a dia d’avui hi ha menys dones directives i aquestes estan pitjors pagades que fa vuit anys, tot i estar millor formades. Aquesta dada xoca amb les xifres que demostren que les empreses amb major nombre de dones en llocs d’alta responsabilitat o directives tenen major rendibilitat, la qual cosa posa de manifest que se segueix desaprofitant talent i capacitat en l’àmbit professional. Segons ha detectat Dones, Diners i Finances,  la dona professional es topa amb dificultats per cuidar dels seus interessos personals, professionals i financers. Per aquest motiu cal fomentar la responsabilitat econòmica amb accions i eines que permetin gestionar el patrimoni personal i canviar la visió de l’economia financera des del punt de vista de com es guanya i gasta els diners, com s’estalvia i s’inverteix i amb quin objectiu.
El projecte Dones, Diners i Finances vol conscienciar sobre la necessitat d’empoderament econòmic de les dones mitjançant  la realització de seminaris. Aquestes formacions tenen per objectiu facilitar les eines necessàries perquè les dones puguin assumir el lideratge de les seves finances i la responsabilitat dels seus diners. Impulsat per Gemma Voltas (Assessora Financera), Livia Paretti (Sòcia de Inmedia) i Carme Castro (Coach i Sòcia d’Kainova), el primer seminari se celebrarà el dijous 17 de novembre a Mataró (Barcelona). En aquesta jornada, experts del sector com  com Marta Pardos (Assessora Fiscal), Gina Aran (Talentóloga i Comunicadora) o José María Torres (President Executiu de Numintec) analitzaran la relació de la dona amb el seu patrimoni i tractaran entre altres qüestions temes  com  ara diversificar per augmentar les fonts d’ingrés. Les participants aprendran, al mateix temps, a posar en valor el seu talent.

Per a més informació i inscripcions cliqueu aquí.
Twitter @EconomiaMujer Hashtag #yotbsecontar


ADE recomana

Seminari Dones, Diners i Finances 
17/11 /2016
Horari: de 09:00-12:30. 
Lloc: Tecnocampus de Mataró (Barcelona)


 

ADE destacat

Monika Blasco foto juntaLa jornada compta amb suports d’empreses i professionals com Monika Blasco, directora general de Market Development, emprenedora d’èxit i vicepresidenta d’ADE Vallès. Blasco sempre està a favor d’accions de col·laboració i empoderament de la dona