Amb la projecció avui (19.30 h) de la pel·lícula Les amigues de l’Àgata a la casa de Cultura. L’acte, amb entrada gratuïta, estarà presentada per una de les guionistes – realitzadores  i una persona de Drac Màgic. Aquest cicle de cinema es rependrà a Sant Cugat el 23 de novembre amb la projecció de La Xirgu, l’actriu de Silvia Quer

image001

El cicle itinerant Conegudes (també) a casa que s’engloba dins de la 24ª Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona porta un conjunt de pel·lícules dirigides per cineastes catalanes a diferents localitats de la demarcació territorial de Barcelona.

Avui, 26 d’octubre, el cicle itinerantmb la projecció de la pel·lícula Les Amigues de l’Àgata, de Laia Alabart, Alba Cros, Laura Rius i Marta Verheyen. Altres localitats de la província de Barcelona per on passa el cicle són a més de Sant Cugat : Barcelona, El Masnou, IgualadaManresa, Montcada i Reixach, Santa Margarida de Montbui, Vacarisses, Vic,Vilafranca del Penedès i Vilanova del Camí. 

Aquest cicle de cinema, que té la col·laboració de la Diputació de Barcelona, es centra en les obres de les cineastes catalanes que, amb la seva activitat creixent com a creadores cinematogràfiques contribueixen a enriquir amb noves perspectives el conjunt de la cultura catalana. El prestigi internacional d’algunes d’elles contrasta amb la poca coneixença de la seva obra en el nostre país. En cadascuna de les sessions, com la d’aquesta tarda a la Casa de Cultura de Sant Cugat es comptarà amb la presència d’una directora que presentarà alguna de les seves obres o farà una exposició del seu treball creatiu mitjançant fragments de la seva filmografia.

Altres films que es poden veure dins del clcle són La propera pellIsa Campo i Isaki Lacuesta, Blog, d’Helena Trapé, Ainda Maruxa, de María Romero, Ara o mai, de Maria Ripoll,La granja de pas, de Sílvia Munt, o Ayer no termina nunca, d’Isabel Coixet. El dia 23 de novembre torna a Sant Cugat amb la projecció d’un fil de Silvia Quer.

Consulteu el calendari de projeccions a la seva web.