Live!, entitat col·laboradora d’Ade Vallès, rebrà la recaptació de la segona masterclass solidària de Zumba –Bollywood del centre comercial Baricentro

Blanca Moreno va participar al sopar i festa solidària Live, celebrada el 28 de novembre

Blanca Moreno va participar al sopar i festa solidària Live, celebrada el 28 de novembre

El centre comercial de Barberà del Vallès acollirà la classe de dansa solidària aquest dissabte al matí. Live!, una organització per ajudar a les dones que han patit càncer de mamà a reiniciar la seva vida i que s’està implantant al Vallès Occidental, ha estat seleccionada en aquesta segona edició com a beneficiaria de l’acció.

Mescla explosiva aquest dissabte a Baricentro, amb una masterclass solidària que fusiona el zumba i el bollywood. El centre comercial convida per segon any consecutiu als seus clients a moure el cos amb finalitats solidaries.

L’associació post-càncer de mama Live!, hoyempiezaunanuevavida.com, rebrà l’aportació econòmica que realitza Baricentro per a cada persona que participi demà dissabte a la Masterclass, amb capacitat per a 600 ballarins.

Els participants que ho desitgin podran fer una aportació particular des de 3 euros i rebran a canvi un pack de regal amb productes de marxandatge de Barcientro i dels promotors de l’acte. L’acció solidaria forma part del programa de responsabilitat corporativa del Centre Comercial Baricentro.

Live, hoyempiezaunanuevavida.com, és una associació sense ànim de lucre que vol impulsar i acompanyar el col·lectiu de dones “post-càncer” de mama per a que puguin reiniciar la seva vida, aprenent a acceptar les limitacions socials i físiques. Un dels objectius és contribuir a la reinserció laboral del col·lectiu.

Nascuda a la zona del Garraf, Live ha ampliat aquest any la seva presència al territori amb l’obertura d’una delegació al Vallès Occidental (Sabadell), que presideix Cristina Porta.

Entitats vinculades al territori com l’Associació de Directives, Empresàries i Dones Professionals, ADE VALLÈS, li donen suport, amb l’establiment el passat 28 de novembre d’un conveni de col·laboració, mitjançant del qual ADE VALLÈS ofereix un any gratuït a la quota de sòcia a les dones de Live.

Les persones interessades en participar a la Masterclass solidària poden inscriures al Punt d’atenció al client de les oficines de Baricentro, trucant al 9 37190211, o

emplenant el formulari online en la web www.baricentro.es.