L’entitat dona visibilitat al paper empresarial de les dones

Nova junta directiva d'Ade Vallès: 10 dones disposades a donar visibilitat a l'emprenedoria femenina

Nova junta directiva d’Ade Vallès: 10 dones disposades a donar visibilitat a l’emprenedoria femenina // Foto: Judit Josa

L’Associació de dones directives i empresàries Ade Vallès ha renovat la junta directiva que a partir d’ara estarà integrada per 10 dones. Són empresàries, professionals lliberals i directives del Vallès Occidental, que sumen al repte de tirar endavant la seva pròpia carrera, el de donar visibilitat a la tasca empresarial desenvolupada per les dones.

L’entitat també ha confirmat en el càrrec de presidenta a la consultora i sociòloga Blanca Moreno, en substitució de la directiva cerdanyolenca Montse Vilamitjana que continuarà a la junta com a vocal.

La nova junta s’ha constituït aquest mes de juny, en una reunió celebrada al Parc Tecnològic del Vallès i està formada per Mònika Blasco i Eva Fontanet en el càrrec de vicepresidentes, Sandra Llano i Silvia Monje, com a tresorera i secretaria, respectivament i les vocals Montse Vilamitjana, Silvia Trabalón, Carme Mitjans, Mª Angels Morral i Susanna Antequera.

Consolidar la marca, objectiu de la nova junta

Fundada el 2012, l’associació vallesana treballa per incrementar la visibilitat de les dones directives, empresàries i professionals, fomenta la seva presència en taules de debat i ponències, en mitjans de comunicació especialitzats i impulsa la igualtat en els consells d’administració d’empreses.

Ade Vallès organitza de forma habitual trobades i intercanvis professionals entre dones així com sessions formatives o actes lúdics per a les sòcies de l’entitat. Entre els objectius fixats pel curs 2015-2016, la nova junta planteja incrementar les accions estables «Volem consolidar l’associació en la zona de Cerdanyola, Sant Cugat i Sabadell» explica la presidenta Blanca Moreno.

Accions: Caminada i sopar networking

En aquesta línia, al mes de maig, es va iniciar a Sant Cugat la sèrie Berenars de Coaching Empresarial Ade Vallès, que conviden a les dones professionals a intercanviar experiències. La idea, que consisteix en afavorir un espai lúdic on puguin generar-se sinergies laborals entre les participants, sòcies o invitades, ha tingut molt bona resposta i el passat 7 de juny es va celebrar ja la segona sessió dels berenars.

Entre les accions més immediates, l’associació ha organitzat la caminada Posa’t en forma amb Ade Vallès, el proper 20 de juny i al 9 de juliol, celebra el sopar-networking anual a l’Hotel Qgat. La caminada, de 9 a 12 hores, unirà els municipis de Cerdanyola i Sant Cugat i marca l’inici d’activitat de la nova junta.