Dins del marc de les jornades de formació d’ADE Vallès, el divendres 27 de gener es realitza el monogràfic “Aprèn a gestionar millor el teu temps. Com la tecnologia ens ajuda a ser més eficients en la gestió de la nostra empresa.”.

La formació, de caire pràctic, permetrà a professionals, empreses i persones emprenedores, en especial sòcies i simpatitzants de l’associació, disposar en poc més de tres hores, de coneixements i eines per automatitzar tasques i guanyar temps.

 

Alba Delgado, especialista en transformació digital i sòcia d'Ade Vallès

Alba Delgado, especialista en transformació digital i sòcia d’Ade Vallès

L’empresària Alba Delgado, sòcia d’Ade Vallès, és mare soltera, forma part de l’Ampa de l’escola de la seva filla i col·labora com a voluntària a una ONG, a més de coordinar el grup de mares solteres de Catalunya. Assegura que dorm 7 hores al dia! El secret, explica, està en la tecnologia: “la meva vida i el meu negoci són digitals i automàtics”, diu.

Amb l’objectiu de facilitar pautes per automatitzar i digitalitzar l’empresa, Ade Vallès organitza el monogràfic “Aprèn a gestionar millor el teu temps. Com la tecnologia ens ajuda a ser més eficients en la gestió de la nostra empresa” que impartirà l’especialista en transformació digital, Alba Delgado, el divendres 27 de gener al Sant Cugat Business Park.

En aqueta nova píndola formativa, de tres hores de durada, Delgado, explicarà la seva visió sobre la tecnologia. No serà aquesta una típica xerrada d’empreses, adverteix i continua: “ M’agrada aportar idees fresques i trucs perquè les assistents les puguin aplicar de forma immediata als negocis i obtenir, així, resultats”.

Si perdeu un munt d’hores llegint i contestant correus, si no localitzeu els vostres documents al moment i esteu convençudes que el sistema no us fallarà o si teniu la sensació que, per falta d’organització, no esteu traient tot el rendiment als vostres contactes, no us podeu perdre el nou monogràfic d’Ade Vallès.

El curs, com la resta de formacions organitzades per l’entitat, s’adreça exclusivament a professionals i serà de caire pràctic. Participar-hi us ajudarà a conèixer els programes i sistemes informàtics que us poden ajudar en el dia a dia de la gestió del negoci i detectar les tasques que es poden automatitzar.

Delgado es dedica a acompanyar a petites empreses i professionals en el procés de digitalitzar i automatitzar els seus negocis, per aconseguir així optimitzar el temps. Per aprofundir, Delgado publica al blog albadelgado.com articles, plantilles i altres materials útils per posar la tecnologia a favor de l’empresa.

————————————————————————————————————————————————-

Adeformació: Aprèn a gestionar millor el teu temps. Com la tecnologia ens ajuda a ser més eficients en la gestió de la nostra empresa.

Curs pràctic adreçat a professionals, empreses i persones emprenedores d’Alba Delgado.

Lloc: Sant Cugat Business Park (Av. de la Via Augusta, 15-25, 08174 Sant Cugat del Vallès, Barcelona)

Hora: De 9.30 a 13 hores

Preu: 10 €. Gratuït sòcies d’Ade Vallès

Inscripcions obertes a través d’ info@adevalles.cat . Aforament limitat a 25 persones

Més informació: @albadelgado_com  Facebook: facebook.com/digitalizatunegocio  LinkedIn: https://es.linkedin.com/in/alba-delgado

———————————————————————————————————————————————–

Ade Vallès, entitat fundada l’any el 2012 i amb seu al Parc Tecnològic del Vallès (Cerdanyola) agrupa a professionals i empresàries de la comarca i té com a principal objectiu fer visible el talent femení en l’àmbit empresarial i laboral així com crear sinergies entre dones professionals. Les formacions inclouen un espai networking per tal que les persones participants tinguin ocasió de conèixer-se i presentar els seus respectius projectes.