La presència de les empreses a Internet és avui una eina imprescindible per a la promoció i la venda de productes i serveis. Dins del marc de les jornades de formació d’ADE Vallès, el dia 26 de febrer es realitza el monogràfic “Protecció de la teva empresa a Internet”. La formació, de caire pràctic, permetrà a professionals, empreses i persones emprenedores, en especial sòcies i simpatitzants de l’associació, disposar en poc més de dues hores, de coneixements i eines per salvaguardar la reputació de la marca i l’empresa a la xarxa.

 

L'advocada Aura Gispert té una llarga trajectòria en formació per a empreses i altres col·lectius

L’advocada Aura Gispert impartirà el curs d’Ade Vallès

La xarxa ofereix moltes oportunitats de negoci, però també comporta riscos.  Òbviament, les empresàries, professionals i responsables d’empreses que operen a través de la xarxa o simplement tenen una pàgina web no fa falta que siguin expertes en seguretat però sí han de saber quins són els riscos i com caldria afrontar situacions de vulnerabilitat a la xarxa. Amb l’objectiu de facilitar aquests coneixements bàsics, Ade Vallès organitza el monogràfic “Protecció de la teva empresa a Internet”, que es realitzarà el divendres 26 de febrer al Parc Tecnològic del Vallès.

En aqueta nova píndola formativa, de tres hores de durada, l’advocada especialista en dret TIC i comunicació en línia, Aura Gispert, explicarà com protegir la marca i el nom comercial a la xarxa, els passos necessaris per mantenir una reputació positiva tant de la nostra marca personal com l’ empresarial i, sobretot, com cal actuar si som víctimes d’un atac a la reputació.

Com a empresàries i professionals hem experimentat el que costa crear marca, per això mateix, resulta imprescindible protegir-la i saber com hem de reaccionar quan, per exemple, rebem comentaris negatius sobre els nostres productes o serveis”, expliquen des de l’Associació d’Empresàries, Directives i Professionals i Emprenedores del Vallès. El curs, com la resta de formacions organitzades per l’entitat, s’adreça exclusivament a professionals i serà de caire pràctic. L’advocada Aura Gispert és responsable de desenvolupament web i producció de continguts digitals com a CEO de Netica. Assessora jurídica en dret a internet i consultora sobre reputació i identitat digital, acumula una llarga trajectòria en formació per a empreses i sectors professionals i altres col·lectius sobre navegació segura.

 

Adeformació: Protecció de la teva empresa a Internet

Curs pràctic adreçat a professionals, empreses i persones emprenedores.

Lloc: Parc tecnològic del Vallès (Avinguda Parc Tecnològic, 3. Cerdanyola)

Hora: De 9.30 a 12 hores

Preu: 10 €. Gratuït per a sòcies d’Ade Vallès

Inscripcions obertes a través d’ info@adevalles.cat 

Aforament limitat a 25 persones

Ade Vallès, entitat fundada l’any el 2012 i amb seu al Parc Tecnològic del Vallès (Cerdanyola) agrupa a professionals i empresàries de la comarca i té com a principal objectiu fer visible el talent femení en l’àmbit empresarial i laboral així com crear sinergies entre dones professionals. Les formacions inclouen un espai networking per tal que les persones participants tinguin ocasió de conèixer-se i presentar els seus respectius projectes.