Fes-te sòcia d’ADE Vallès

Si ets una dona amb inquietuds que et vols relacionar amb altres dones professionals com tu, si vols créixer i evolucionar en l’àmbit laboral i comparteixes els nostres objectius i valors, uneix-te a la nostra associació.

Què aporta ADE Vallès a les sòcies?

Ser sòcia d’ADE té molts avantatges:

 • Gratuïtat en moltes activitats.
 • Descomptes als sopars de ADE Vallès.
 • Descomptes i/o promocions especials a: SC Trade Center, Tot Sant Cugat, Revista Flash Magazine, TV Sabadell, Congrés Women Evolution, entre altres.
 • Participació en els Premis ADE Creativitat i Constància, reconeixements que cada any atorguem a dues sòcies per posar en valor i donar visibilitat al seu treball i projectes.
 • I sobretot, visibilitat a les xarxes i el fet de pertànyer a una comunitat on podem trobar col·laboracions amb altres sòcies i oportunitats de negoci  entre nosaltres.

Què aporten les sòcies a ADE Vallès?

Gràcies a les sòcies, ADE Vallès pot estar present a molts actes, fòrums, taules rodones…, per donar veu a les dones i ser un altaveu,  tant a nivell d’empresa com de societat.

Fomentem la igualtat i som actives, en quant a posar en alça els valors de la dona, implicant també als homes en aquest canvi de societat que hem de construir conjuntament.

  Els requisits per donar-se d’alta són:

  • Ser dona.
  • Ser major d’edat.
  • Treballar o residir a les comarques del Vallès o Barcelona.
  • Ser empresària, directiva o professional.
  • Voler aportar valor i coneixements a altres dones.
  • Abonar la quota anual de l’associació de 100€.

  Guanya visibilitat amb ADE!

  Reforcem la visibilitat de les dones en el món laboral i empresarial i potenciem l’empoderament femení.

  🟢 Serveis,
  🟢 Activitats,
  🟢 Networking
  🟢 Formació
  🟢 Visites culturals
  🟢 Esport
  🟢 P
  ublicitat 
  🟢 P
  romoció
  🟢 D
  escomptes inter-sòcies
  🟢 I molt més!

  Treballem per posar en valor l’emprenedoria, el lideratge i el talent femení.

  ADE Vallès va néixer el 2012,  fruit de la voluntat i les il·lusions d’un grup de 9 dones  professionals, empresàries i unir els  seus esforços i dedicar part del seu temps, a tirar endavant aquest projecte.

  L’objectiu principal d’ADE Vallès és donar visibilitat a les dones en el món laboral i empresarial i potenciar l’empoderament femení.

  Missió

  Actuar com a punt de referència i de trobada per fomentar el talent i el lideratge femení, ser creadores de saber i d’oportunitats professionals a fi de generar oportunitats i bones pràctiques per compartir i per influenciar en el món empresarial i social.

  Valors

  Col·laboració i cooperació. Fomentar la col·laboració de les associades i nodrir-se dels coneixements i aportacions de les mateixes tot creant espais per compartir-les.

  Igualtat d’oportunitats entre les dones i els homes. Treballar per superar els obstacles, barreres o estereotips sexistes que limitin les possibilitats de ser considerats amb equitat les dones i els homes en l’àmbit laboral, social, cultural, econòmic i polític.

  Transparència i ètica. L’associació vetllarà per a l’ètica entesa com un conjunt de comportaments que emparen tots els valors de l’associació.

  Visió

  Ser present i influenciar en els llocs de presa de decisions en l’àmbit empresarial, en la política i la societat civil, esdevenint una veu imprescindible per les institucions i entitats d’aquests àmbits per tal que la presència de les dones sigui equitativa per aportar una perspectiva de gènere.

  Segueix-nos a les xarxes socials

  93 504 11 10 – info@adevalles.cat

  Domicili

  SC Trade Center – Av. de les Corts Catalanes, 5
  08173 Sant Cugat del Vallès – 93 504 11 10 – info@adevalles.cat

  Avís legal | Política de Privacitat | Política de Cookies

  Copyright © 2024 ADE Vallès     |     Diseño Web Acierta Consulting