Una sortida amb criatures i mascotes al Parc natural de Sant Llorenç de Munt, primera proposta lúdica d’ADE Vallès per gaudir de la natura i conciliar

Caminada Ade Vallès realitzada l'any 2015

Caminada Ade Vallès realitzada l’any 2015

Perquè les millors idees poden arribar en moments d’oci i perquè, per gestionar i dirigir, necessitem desconnectar, l’Associació de Directives, Empresàries i Dones professionals (ADE Vallès) proposa a sòcies i simpatitzants una sortida lúdica a la Mola.  L’excursió tindrà lloc el dissabte 5 de novembre, amb sortida amb cotxe des del Parc Tecnològic del Vallès (PTV) de Cerdanyola, i està oberta als fills i filles i a les mascotes.

Amb 1.104 metres d’altitud, la Mola és la muntanya més alta del Parc Natural de Sant Llorenç de Munt. Pujar-hi caminant però és un repte accessible i a l’abast de totes, explica la vocal d’Ade Vallès i advocada Silvia Trabalón, que dissabte farà de guia de l’excursió.  Des del cim, on farem un mos, es gaudeix d’espectaculars vistes sobre la plana del Vallès.

Amb la caminada de dissabte vinent, l’associació empren aquesta temporada una sèrie d’accions i trobades per a dones empresàries, directives i professionals encarades a l’oci compartit. La conciliació forma part dels objectius com a entitat d’Ade Vallès. Construïm empreses, amb models d’organització més igualitaris, i fem societat. Com diu la presidenta d’ADE Vallès, Blanca Moreno, per dirigir i emprendre s’ha de tenir cura de la pròpia salut emocional i física i, amb aquesta sortida lúdica, us proposem situar-nos en primer lloc de l’agenda.

DEL GAUDI A LA FORMACIÓ: MIL I UNA MANERES DE FER NETWORKING

Les propostes lúdiques complementen el programa Adeformació, els networkings, les sessions de treball i presentacions i les trobades anuals entre empresàries, directives i dones professionals del Vallès. L’entitat ha iniciat el programa de formació aquest divendres, 30 de setembre, amb una xerrada sobre finances en clau femenina, impartida per la sòcia d’ADE, Renata Moitinho, al Parc Tecnològic del Vallès. A l’octubre tindrà lloc un speech elevator, on les participants podran donar a conèixer les seves ambicions professionals en tres minuts, i al mes de novembre una formació tecnològica.


ADEconcilia: Caminada a la Mola

Ascens a peu al cim d’aquesta muntanya del Parc Natural de Sant Llorenç de Munt . Sortida amb cotxe fins al parc natural.

Lloc sortida: Parc Tecnològic del Vallès – Centre d’Empreses de Noves Tecnologies (Avinguda Parc Tecnològic, 3. Cerdanyola del Vallès)

Dia: Dissabte, 5 de novembre.

Hora: Sortida a les 9.30 hores amb cotxe.  Durada tot el matí. Obert a la participació de fills, filles i mascotes

Preu: Gratuït sòcies d’Ade Vallès

Durant l’activitat es vendran samarreta d’Ade Vallès a un preu de 10 euros i es farà un pica-pica al cim.

Inscripcions obertes a través d’ info@adevalles.cat. Consulteu disponibilitat de places de cotxe.

*Aquesta activitat estava programada inicialment pel dia 22 d’octubre si bé, per causes alienes a l’organització s’ha ajornat fins el dia 5 de novembre