La presidenta d’Ade Vallès comparteix experiències en el Comerç Lunch Win-win

 

Rambla de Gavà // Foto: http://blog.demediterraning.com/

Vistes de la rambla de Gavà // Foto:blog.demediterraning.com

La presidenta d’Ade Vallès i directora de la consultoria MiT, Blanca Moreno va participar dilluns en la trobada de comerç i serveis Comerç, empresa, ciutat. Win-win, celebrat a Gavà (Baix LLobregat).

Amb l’objectiu de fer xarxa, compartir experiències relacionades amb el dia a dia dels negocis, els i les professionals participants van poder debatre fórmules per aprofitar des de les empreses i els comerços les accions de promoció de la ciutat .

La col·laboració pública i privada esdevé una necessitat per iniciar projectes creatius, i crear sinergies és la base per què tots els sectors en resultin beneficiats. A partir d’aquestes premisses es va parlar de les relacions entre comerç, serveis i ciutat i de com involucrar el teixit empresarial en l’estratègia de ciutat.

El comerç de proximitat és un valor”, constata la presidenta d’Ade, “per iniciar projectes creatius a partir de la col·laboració pública-privada”.

La jornada va tenir com a ponents a Blanca Moreno, que va aportar-hi la seva experiència en l’aplicació d’estratègies per a l’empresa privada i l’administració pública i l’ economista, especialitzat en desenvolupament econòmic local, Jordi Bacaria, director The Riteil .

També va comptar amb la presència de l’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez i el tinent d’alcalde de Comerç, Civisme i Promoció de la ciutat, Ramon Castellano, així com professionals, comerciants i empresaris i empresàries de la zona.

Ade Vallès va tenir l’oportunitat de compartir els objectius de l’associació per donar visibilitat al talent femení i de crear sinergies en el transcurs d’un networking distés i una agradable jornada de coneixement.