“Creativitat i Constància són dues germanes que sumen, que fan que la pitjor realitat s’arregli i la millor versió es compleixi​​”

 

La Creativitat és un do que tenim els humans des de molt petits, que té a veure amb l’observació i l’exploració del nostre entorn. És enginy, és innovació, és veure les coses d’una altra manera, trobar solucions a problemes que intenten frenar-nos, imaginar realitats noves.

 

Al món de l’empresa, aquesta qualitat és imprescindible. I juntament amb la seva germana Constància, no tan brillant ni atractiva, fan que les coses passin. Perquè per convertir les idees en realitat, necessitem esforç, paciència i tenacitat.

 

Cal treballar amb perseverança. I aquest és un hàbit anodí que passa desapercebut als de fora i sovint es fa avorrit a qui el manté cada dia. Encara que en podem anomenar “un bàsic” no tothom el té.

 

Creativitat i Constància són les dues virtuts que han tingut al llarg dels segles els pobladors d’aquest costat de Collserola. Des del 1100 aC, data de la qual són els primers vestigis fins a arribar a la ciutat moderna i referent del Sant Cugat actual han passat segles impregnats per la resiliència: expansió i declivi, destrucció i reconstrucció.

 

Creativitat i Constància són dues germanes que sumen, que fan que la pitjor realitat s’arregli i la millor versió es compleixi. I a ADE Vallès creiem que aquestes dues virtuts són fonamentals per emprendre, per progressar i per viure. I volem fer-les visibles en les dones, perquè la història també s’ha fet gràcies a elles, encara que sovint els seus noms no apareguin als documents.

 

Per això atorguem cada any aquests dos premis i aquest any l’han rebut Gisela Llobet (Creativitat) i Teresa Baró (Constància) perquè en són un exemple i un model que inspira altres dones.

 

Junta ADE Vallès 

Article publicat al TOT Sant Cugat.