“Com a líder m’ha interessat el coaching i el desenvolupament del lideratge””

 

Vaig arribar a Sant Cugat l’any 1994 amb el projecte de crear la filial espanyola d’UBISOFT. Primer vaig fundar l’empresa de distribució editant, des de les nostres oficines de la plaça de la Unió, alguns videojocs, Rayman, Action Soccer, Kiyeco i els lladres de la nit, etc. entrem a grans empreses com El Corte Ingles, Fnac… L’any 1998 ja som 8 treballadors i creem l’estudi de desenvolupament, i ens traslladem a l’edifici Horizon a la Ctra. de Rubí on arribàrem a ser 80 treballadors. Creem també Gameloft Iberica. Com a pionera en la creació d’empreses de videojocs a Catalunya, vaig veure que Sant Cugat era la ciutat ideal: empresarial, verda i moderna; on anaven instal·lant els nostres treballadors i creaven les seves famílies.

 

Ens vam traslladar a l’Avinguda Ragull, i el 2010 al Centre Comercial de Mira-Sol on estàrem 10 anys meravellosos i on vam veure com es desenvolupava el centre comercial. Fa uns anys em vaig integrar a ADE Vallès, associació on trobo dones empresàries i directives, que igual que jo crec en la dona com a líder. Ens aconsellem, ens ajudem, ens veiem com a exemples les unes a les altres. Sabem que ser líder no és qüestió de sexe, és qüestió de ser autèntica, de saber el què vols i de treballar per aconseguir els objectius i per desenvolupar els nostres negocis.

 

Com a líder m’ha interessat el coaching i el desenvolupament del lideratge. Em vaig certificar com a Coach executiva i acompanyo a líders a créixer, a aconseguir els seus objectius i enfrontar-se als seus reptes professionals i personals. Crec en l’ésser humà, en la diversitat i en la inclusió. La humilitat, el reconeixement, són claus en la cultura empresarial, crec en el potencial gairebé més que en el talent. A ADE Vallès les dones de Sant Cugat hi trobem un lloc d’inspiració per desenvolupar-nos com a empresàries i contribuir al fet que la ciutat disposi d’innovació femenina.

 

Marie-Thérèse Cordon
Directora de Recursos Humans i Executive Coach Ubisoft.

Article publicat al TOT Sant Cugat.