“Cinc temporades van donar per molt. Vaig fer-hi amistats, hi vaig aprendre molt. També em van permetre conèixer millor la ciutat.”

 

Vaig conduir de Caldes a Sant Cugat sense saber que repetiria aquell trajecte molts dilluns durant més de cinc anys. A TVE em van fer la proposta de col·laborar al programa Para Todos La 2 amb la primera secció de comunicació no verbal que es feia en un mitjà català i espanyol. Sorpresa, il·lusió, nervis… Aquestes són les emocions que impregnen els records de Sant Cugat.

 

La meva col·laboració setmanal era de vuit minuts, com un estel fugaç. Però n’hi havia prou per deixar els espectadors fascinats pel poder de la comunicació sense paraules. Vaig començar a rebre correus de tot el món. A través de l’emissió del canal internacional de TVE i la possibilitat de veure les seccions a la carta se’m van ampliar les fronteres. De Sant Cugat al món!

 

Cinc temporades van donar per molt. Vaig fer-hi amistats, hi vaig aprendre molt. També em van permetre conèixer millor la ciutat: un passeig pel centre, unes compres al mercat, un dinar amb amics…

 

El trajecte setmanal va acabar sent part de la meva vida, però mai una rutina. Cada dilluns era un repte. Feia l’últim assaig en veu alta, al cotxe, tan concentrada que algun cop em vaig passar de llarg la sortida de l’autopista. La tornada, era una festa o un patiment segons com m’havia sentit aquell dia. I esperava arribar a casa per veure el vídeo que ja havien publicat al web. Em feia més pànic això que posar-me davant les càmeres!

 

Ara, com a sòcia d’ADE Vallès, m’il·lusiona contribuir al progrés de la ciutat treballant per fer cada cop més forta la xarxa de dones emprenedores i empresàries, una de les bases de la riquesa i el benestar de la ciutat i la comarca.

 

Teresa Baró 
Directora de Verbal No Verbal

Article publicat al TOT Sant Cugat.