“Tenim la sort de tenir a ADE Vallès sòcies empresàries que participen en aquest col·lectiu comercial on promovem i potenciem la dona empresària, directiva, emprenedora​”

 

Durant el cap de setmana del 20 i 21 de gener hi ha hagut moltes activitats per la festivitat de Sant Antoni Abat. Hem tingut uns carrers plens de gent gaudint dels espais, dels balls, diables… I precisament aquest diumenge, com molts diumenges, sortia a esmorzar en algun lloc bonic de la nostra ciutat. En aquest cas, a un hotel. I mentre prenia el meu cafè amb beguda de civada i un croissant, em trobo a una persona molt estimada per la ciutadania, un home amb una gran història aquí.

 

Divagant en una conversa distesa, coincidim en un comentari “som una ciutat hiperactiva”, i no des de la connotació negativa que pot tenir aquesta paraula, sinó tot el contrari, des del vessant més positiu que pot haver-hi. Tenim tantes opcions per poder escollir que, a vegades, fins i tot, coincideixen activitats a les quals ens agradaria assistir.

 

L’activitat és moviment, i el moviment és vida. Totes aquestes festes donen vida a la ciutat, fan que n’hi hagi un ecosistema on el comerç torna a florir, la gent gaudeix dels bars i les converses compartides. Es generen activitats familiars, esportives, econòmiques. Uns dies en els quals tothom surt beneficiat.

 

Tenim la sort de tenir a ADE Vallès sòcies empresàries que participen en aquest col·lectiu comercial on promovem i potenciem la dona empresària, directiva, emprenedora. Perquè la unió fa la força i esperem que entre tots puguem sumar per anar equilibrant les balances.

 

Hem pensat què faríem sense el nostre comerç? Com quedaria l’eix comercial sense les botigues que tant ens agraden? Les festes i les activitats ajuden a potenciar-ho. Perquè a Sant Cugat ho tenim tot. Si no existís un Sant Cugat, l’hauríem de crear.

 

Amanda Vivanco
Consultora en optimització empresarial en A-Transforma Consulting

Article publicat al TOT Sant Cugat.