No és just que el 51% de les persones del planeta no estiguin representades als llocs de decisió i al capdavant d’empreses i projectes. A partir d’aquesta constatació la sociòloga Blanca Moreno, presidenta de l’Associació de Dones Directives, Empresàries i Professionals del Vallès, Ade Vallès i directora de la Consultoria MIT, reflexiona en una entrevista a Betevé sobre les competències femenines, les diferències en la socialització, les desigualtats en l’àmbit empresarial i els resultats d’empreses igualitàries, entre altres aspectes del lideratge femení.

En aquesta conversa amb la periodista Txell Esteve , Moreno parla també dels frens que ens posem les mateixes dones. “Per decidir el nostre camí, no subestimem el nostre poder”, adverteix Blanca Moreno. El canvi comença prenent consciència i revisant l’educació que hem rebut. La presidenta d’Ade Vallès explica un munt d’exemples d’actituds masclistes i micromasclistes que s’ha trobat en la seva tasca diària, en conferències i cursos d’apoderament femení.

La pel·lícula ‘Sufragistes’, dirigida per Sarah Gavron i interpretada per Carey Mulligan, Meryl Streep i Helena Bonham Carter, serveix per arrencar una entrevista que fa reflexionar. Podeu escoltar-la clicant aquí