L’Associació de Directives, Empresàries i Emprenedores del Vallès (ADE Vallès) organitza el proper divendres 8 d’abril un nou curs de formació per a professionals i persones emprenedores. El monogràfic, de caire pràctic, estarà impartit per Xavier Piqué, Soci-Director de STRATEX, Marketing Management.

A qualsevol empresa o persona professional que aspiri ser competitiva li serà imprescindible identificar correctament les necessitats del client i saber argumentar els avantatges dels serveis o productes que ofereix. Les dues capacitats “han esdevingut dos aspectes claus de la venda moderna”, explica el soci-director de la consultoria de marqueting Stratex, Xavier Piqué, que el divendres 8 d’abril imparteix al Parc Tecnològic del Vallès (PTV) el curs pràctic Com argumentar eficaçment la meva proposta de valor al client.

El monogràfic, de quatre hores de durada, forma part de la programació ADEformació, la sèrie de cursos i tallers pràctics que organitza mensualment l’Associació de Directives, Empresàries i Emprenedores del Vallès (ADE Vallès). Com la resta de propostes, aquesta està dirigida a empresàries, professionals i persones emprenedores —tant homes com dones— que operen a la comarca. En especial s’adreça a qualsevol persona professional que entre les seves funcions figuri la venda directa de productes o serveis a clients, en format presencial.

Mitjançant dinàmiques de grups, role-play o l’anàlisi de casos i experiències, les assistents al taller aprendran tècniques per posicionar el seu producte o servei en valor i no en preu, identificant el valor afegit del que ofereixen; per identificar correctament les necessitats del client, i finalment, per argumentar de forma persuasiva les qualitats del producte o servei al comprador. El formador, Xavier Piqué, suma més de trenta anys d’experiència com a consultor, formador, conferenciant i directiu en marketing i vendes. Piqué és llicenciat en Ciències Econòmiques i Socials i diplomat en Direcció per EADE. Sòci fundador de la firma Stratex, ha estat directiu de les companyies Sylvan Learning Centers Spain, J.D. Edwards & Co, Flamagas, Computer Associates, General de Informática (Grup Banco de Bilbao), Egarmatic SA i (Grup Mútua de Terrassa), entre altres.

—————————————————————————————————————–

Taller

“Com argumentar eficaçment la meva proposta de valor al client”

Data: divendres 8 d’abril

Durada: 4 hores (10:00 a 14:00).

LLoc: Centre d’Empreses de Noves Tecnològies, avinguda del Parc Tecnològic, 3. Parc Tecnològic del Vallès (Cerdanyola)

Preu: 10 euros, gratuït per a sòcies d’Ade Vallès.

Inscripcions: info@adevalles.cat

——————————————————————————————————————-

Ade Vallès és una associació sense ànim de lucre que agrupa a mig centenar d’empresàries, emprenedores i dones professionals. Amb seu al Parc Tecnològic del Vallès des de 2012, té com a principal objectiu fer visible el talent femení en l’àmbit empresarial i laboral així com representar la seva veu. La presidenta és la consultora i sociòloga de Sant Cugat del Vallès Blanca Moreno (Consultoria Mit) i les vicepresidentes són les directives Eva Fontanet (Sanitas Sabadell) i Mònika Blasco (Market desenvolupament)

El programa de formació ofereix eines per millorar les capacitats professionals i un espai de networking amb altres directives, empresàries i professionals. La formació es completa amb altres accions com són l’organització de jornades de networking periòdiques —en celebren una un cop al mes de forma itinerant pels municipis de la comarca on està representada l’entitat—, trobades informals d’empresàries vallesanes i la participació en jornades i debats que es realitzen en els diferents municipis del territori, en especial Cerdanyola, Sant Cugat i Sabadell, i a Barcelona.