Ade Vallès presenta candidata a la innovació i a la trajectòria professional. Inscripcions obertes per participar al fòrum, el 9 de març

 

Intervenció de la sòcia i expresidenta d’Ade Vallès, Blanca Moreno (consultoria MiTT) al fem.talent 2017

Amb l’engrescador lema “El talent de les dones no té fronteres!,fem.talent celebra l’endemà del Dia Internacional de les Dones el seu desè aniversari. El fòrum 2018 del fem.talent, el dia 9 de març a Barcelona, serà una jornada molt especial, on totes i tots aquells que treballem cada dia per visibilitzar el talent femení i promoure la igualtat d’oportunitats estem convidats a celebrar-ho.

Ade Vallès, una associació fundada per un grup de dones directives, empresàries i professionals del Vallès fa ja més de mitja dècada, hi serem de nou presents.

No cal dir, que compartim els objectius del fòrum al 100×100. La jornada, que porta per títol “World Wide Women: inspiring global women talent”, serà doblement emocionant per les dones d’Ade Vallès.

Marie-Thérèse Cordon

El 2017, la candidata d’Ade Vallès va guanyar el premi fem talent en la categoria de talent emergent. Enguany, hem tornat a presentar candidatura i proposem a la nostra companya, Marie-Thérèse Cordon, directora d’Urbisoft Barcelona. La seva trajectòria empresarial i professional l’avalen. Cordon és actualment directiva d’una innovadora empresa en el terreny dels videojocs, un camp que fins fa poc era considerat masculí. La seva fe en el potencial de les persones, el seu interès per crear projectes i les seves altres capacitats l’han portada a explorar, recentment, el coaching, pel que també és un model d’emprenedoria i de compartir coneixements. Com diu el lema del fòrum femtalent 2018, el talent de les dones professionals no té fronteres.

Des d’Ade Vallès recomanem l’assistència i fem una crida a totes les sòcies i simpatitzants perquè ens acompanyeu al fòrum. A banda de l’oportunitat d’escoltar dones referents a l’àmbit internacional i trobar-nos amb dones que estan dirigint projectes d’impacte internacional en la ciència, la tecnologia, l’emprenedoria i la innovació, celebrarem juntes aquest desè aniversari i el poder de les dones en xarxa.

 


Fem.talent 2018, especial 10è aniversari

  • World Wide Women, Inspiring global women talent.
  • 10 anys de promoció de la igualtat. Celebrem juntes el poder de les dones en xarxa.

 

Lloc : Auditori, Parc Tecnològic de Barcelona Activa (C/ Marie Curie, 8 -Barcelona)

Quan: Divendres, 9 de març. De 9 a 14h (obert registre a partir de les 8:30h).
Preu: Gratuït.

Inscripcions obertes. Registreu-vos clicant en aquest enllaç a la pàgina de fem.talent.

Si voleu participar al grup d’Ade Vallès i acompanyar la representació de la junta envieu un correu a info@adevallès.cat.

……………………………………..

Fotografies de Jorge Audy i Album Peppinophoto (Flickr de fem.talent)

[su_slider source=”media: 2420,2419,2418,2417,2416″ limit=”37″ width=”1120″ height=”600″ title=”no” pages=”no”] [/su_slider]